1.1.2010

Harittavaa tiirailua

Sopii toivoa, että seuraavan kerran, vuonna 2013, minullakin jo olisi sellainen lisälelu, jotta saisin kuvattua kuuta kunnolla. Eilen yritin tiirailla pienellä ja vähän isommalla kameralla, mutta heikoin tuloksin. Välillä luulin, että silmissä jo harittaa, kun näin kuun milloin kahtena, milloin neljänä.Raketteja ei menty eilen ulos asti katsomaan. Kuulosti vähän siltä, että aivan kuin tänä vuonna olisi raketteja ammuttu viime (eh, toista) vuotista (2008) vähemmän. Malttoivat aika hyvin siihen iltakuuteen odotella ja lopettivatkin ajoissa. Välillä tuli niin hiljaisia hetkiä täällä lähiössä, että meinasin nukahtaa. Vaikuttikohan oikeasti ne uudet ohjeistukset niin paljon, vai pelottiko pakkanen.

Alkuillasta käytiin happihyppelyllä, mutta väsy iski sen verran pahasti luihin ja ytimiin (tankkauksilla lienee vaikutusta asiaan), että uni korjasi mennessään. Ja hyvä niin. Tässä alkaa olla arki jo pian nurkan takana, joten paluu normaaliin uni- ja päiväjärjestykseen olisi enemmän kuin suotavaa.

Puntarista ei nyt sanaakaan.

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mitä tapahtuu seuraavan kerran vuonna 2013? Oonko missannut jotain jännää?

Anonyymi kirjoitti...

Puntarista paljon :-), totesin täällä..

Tuo kuun kuvaaminen on hankalaa. Oikeasti. Juuri tuo, että silmät harittaa seitsemään ilmansuuntaan ja tarkennus karkaa harakoille.
Putken tulee olle Bemarinmittainen, mutta sitähän minäkin kaipaan!

Samaa tuumailin rakettien kanssa, että olipa maltillista! Ihanaa!
Myö Junioirn kanssa ihan ammuttiinkin, mutta puoliltaöin kuorsattiin makeasti,eikä pukkeeseen edes herätty- todellakaan.
vintti

Tinka kirjoitti...

Tiina,
jossain vaan luki, että 25.4.2013 on seuraavan kerran osittainen kuunpimennys. Eli et missannu.

Vintti,
puntari kyllä tukee sitä, miltä tuntuuki :D

Kyllä meilä vielä joskus on semmonen kunnon putki, millä saa pikku-ukot kuvattua kuun pinnalta ja rumpalilta nenänpään.
Mulla siihen tosin voi mennä aikaa.

...ja mie kierrän paukut kaukaa kaupoissa...

Tiina kirjoitti...

Niin sitä mä en tiennyt, että oli osittainen kuunpimennys, eli tavallaan missasin siis.

Tinka kirjoitti...

Tiina,
ai, :)
Yleensä multa mennee kaikki jännä ohi.

Tänäänki olis aamuyöstä ollu kuulemma erikoisen paljon tähdenlentoja, mutta tais tulla lunta siihen aikaan, ainaki unta riitti.

Anu kirjoitti...

Meikä oli ihan yhtä pihalla kuin Tiinakin tuon 2013 juttusi kanssa. Ihmettelin, että meinaatko jättää jotenkin elämättä nämä muutamat vuodet tästä välistä. Hih hih. ;)
Onneksi täältä kommenteista löytyi selitys.

Tinka kirjoitti...

Anu,
no, voi mahoton teän kanssa :D

Okei, kieltämättä menin taas liian suoraan asiaan sen kummempia selittelemättä, mutta aattelin kai, että kaikki (muut paitti itte) tietää nuista kuunliikkeistä sun muista.