6.6.2010

Viherrystä ja piiperrystäKävin tänään poukkoilemassa taas lähimaastossa. Olin sen verran aikaisin liikkeellä, että uimaranta ja muut pusikot olivat juoppolallivapaita. Lintujen sirkutus ja muutama muu aamuvirkumpi vastaantulija pitivät aistit valppaina. Hetkellinen tuumailu, että aika kiva sunnuntaiaamu tähän vuodenaikaan nähden. Talvella tuulikin on kuitenkin siedettävämpi.Kesäloma ei ole vielä lähelläkään, mutta silti olen ehtinyt tehdä suunnitelmia sen varalle. Siinä on kieltämättä omat riskinsä, mutta olkoon. Lomarahat käyttänen hotellimajoituksiin Länsi-Suomessa. Varauksia piti tehdä, ettei tarvitse sitten ruikuttaa, kun ei ole vapaita huoneita. Pieni irtiotto näistä maisemista tulee tarpeeseen.

Yhtälailla on alustavasti päätetty, että ensi kesänä on taas kotiseutumatkan vuoro. Pakko päästä pidemmäksi aikaa pois mökkimaisemiin ja kalastamaan. Nytkin sille reissulle olisi tilausta, mutta on tyydyttävä näihin etelän keleihin ja teihin. Eilenkin ehdittiin käydä ohimennen Orivedellä. Täältä kun on lyhyt matka joka paikkaan, paitsi kotikotiin.


Haluaisin tehdä nyt kesällä pieniä maakuntamatkoja ja tavata ihmisiä; katsotaan, miten käy suunnitelmien ja aikomusten. Pinnan alla kuhisee, ellei jopa täpinöi.Olen kutistunut ihan väärästä paikasta; nimettömästä sen huomaa. Joko täytyy kiristää tahtia ja lisätä punnerruskertoja tai sitten ostaa toinen sormus tukkeeksi. Jotenkin tuntuu, että tämä ei ole ollenkaan joko tai -tilanne.

4 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Toinen sormus tukkeeksi. Loistava idea!!! ;)

Haahis kirjoitti...

Kirjojen aikaan törmätään? Sillai vahingossa? :D :D

Tinka kirjoitti...

Anu,
nojaa... helpompaa olis taivaltaa pururadalla, ko löytää mieleinen sormus. Täytyy vielä jahkailla ja miettiä; ja siinä samalla punnertaa :D

Haahis,
vois vaikka, joo. Tiiä mikä rohkeuspuuska kuule vielä osuu kohalle :D
Pitää vaan miettiä ja tuumailla, että millä ja miten ja koska mie suunnistan. Tämä reissu on vielä työn alla, mutta vahvasti kalenteriin merkattu. En vaan ole ihan kartalla vielä :D

Anonyymi kirjoitti...

Toinen sormus!
Ehdottomasti!

vintti