15.3.2013

Tuuletusta

Meinasin loma- ja pakkaspäivän (mitä niistä nyt on jäljellä) kunniaksi sulattaa pakastimen, mutta oi, ja voi - siellähän oli miehen eilen tuomaa jäätelöä, joten en ota riskiä sen säilymisestä. Syödä ei nyt huvita näin aamutuimaan, mutta vielä kökömpää olisi lusikoida sitä kylmälaukun pohjalta.

Sainpas sitten hyvän syyn jatkaa tätä koneella istumista. Petivaatteet "tuulettuvat" tupakanhajuisella parvekkeella, kiitos aina vaan ihanien naapureiden ja niiden tumppiastian. 

Mitä viime kertaan tulee, niin taas on nytkähdetty eteenpäin. Luvattu työpesti jatkuu pitkälle ensi talveen ja olen siitä enemmän kuin tyytyväinen ja iloinen. Tyhmä olisin, ellei tarjottu työ ja siitä saatava palkka kiinnostaisi. Kyllä näillä veloilla. 

Toisaalta olen taas niin kurkkuani myöten täynnä sitä hommaa tietyin osin (ei se itse työ, eikä työkaverit vaan se, keiden kanssa sitä työtä tehdään), että olisin valmis muuttamaan täältä sinne, mistä aikoinaan tulin - tai edes sinnepäin ellei jopa kauemmaksi. Tässä kaupungissa on paljon hyvää, mutta myös sellaista, jonka takia haluaisin pahoina päivinä täältä mahdollisimman kauaksi, edes Ouluun saakka. 

En käsitä, millä ajatusjuoksulla tämän päivän ihmiset täällä on varustettu. Ei syistä ja seurauksista sen enempää, mutta tyhmyys joukossa tiivistyy. Se on nähty ja kuultu taas monta kertaa. Kivaa mennä loman jälkeen paalupaikalle, kun hermot on melkein samassa jamassa, kuin lomalle jäädessä. Juu, ei. Helpottaa hengitystä, kun tiedän pääsiäispyhien olevan tulossa. 

Viime aikaisista hyvistä tapahtumista on mainittava ainakin käynti elokuvissa.  Käyn todella harvoin, koska katson elokuvat mieluiten kotona (itkien) rauhassa, mutta tuo kiinnosti niin paljon, etten malttanut odottaa dvd:n julkaisua. Samainen tarina kestää kyllä useammankin katselukerran, joten ostoslistalla sekin on. Kuten on pari muutakin

Keikoista on hehkutettava taannoista Jonne Aaronin Tampere-talon konserttia.  Tiesin, etten pettyisi, mutta yllätyin siitä, miten hyvälle tuulelle sitä tuli. Pientä liikutusta oli havaittavissa, mutta pääosin tunnelma oli aivan loistava! Menisin toistekin.

Kuten huomaa, on tässä kaupungissa niitä hyviäkin puolia, joiden takia täällä viihtyy.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hello!
Koita kestää töissä, muista että ne siellä tiskin toisella puolella eivät ärise sulle vaan se on ihan niiden omaa tyhmyyttä... älä ota henk.koht! =) Onnenrutistus kun työt jatkuu!!!! =)
Hannele

Tinka kirjoitti...

Hannele,
helpommin sanottu, kuin tehty ;) mutta tiedän, mitä tarkoitat. Ja jollain tasolla noinhan se menee - tiettyyn rajaan saakka.

Töiden jatkuminen on kyllä tämän kevään parhaita asioita, kyllä!

Anu kirjoitti...

Hellou! Sori hei ku en halannut enkä sanonut edes käsipäivää tavatessamme. Mulla kesti varmaan 5 minuuttia ennen ku tajusin kuka ihan oikeesti oot. Kuulin vaan kellarin ja Tampereen ku esittelit itsesi. Oli siinä ihmisellä pähkäilemistä mistä tunnetaan. :D

Mut hei. Oli ihan älyttömän kiva ku kävit moikkaamassa!!!! :)

tinka kirjoitti...

Anu,
no, nyt kun sanoit, taisin olla iteki niin tohkeissani, etten tajunnu edes käsipäivää sanoa! Piti heti vaan hihkasta, kun tilaisuus tuli :D Vitsit, että oli kiva reissu kaikkinensa, vaikka turhan pikanen.

Ja niinko sanoin, olis kyllä nyt jälkeenpäin harmittanu pikkusen paljon, jos en olis poikennu ja suutani avannu :)

Mutta tosi kiva oli nähä!!! Kaikkien niitten vuosien jälkeen :D Ens kerralla ehkä sitte kahville.

t. tinka

Anonyymi kirjoitti...

Eihän täällä oo päivityksistä tietookaan... minne on + kadonnunna?

Nimim. "Kohta kirjoitan sähköpostia"