20.9.2007

Tyyni haihtuu aikanaan

Onni on kaksipäiväinen työviikko - jos huomisesta tulee samanlainen päivä, kuin tänään oli. Omassa olotilassa ei ollut valittamista, jos ei kehumistakaan, mutta se oli vähän sivuseikka. Ensimmäisen puolentunnin aikana tuli todettua, että mikään ei ole muuttunut, joiltain osin ilmapiiri työmaalla oli jopa entisestään kiristynyt tietyillä tahoilla. Kohta siellä on kai sotatila. Hah.

On se hienoa, että meillä lähimmän työkaverin (lt) kanssa on oikeasti sen verran hommia = päivän aikana tehtäviä TÖITÄ, ettei joudeta jonnin joutavia huopaamaan (mitä nyt keskenämme nauramme partoihimme). Eihän siinä näköjään tule, kuin pahalle päälle. Annetaan muiden riidellä, niillä on siinä myös enemmän menetettävää. Meillähän tuo pesti loppuu joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin. Siihen asti koitetaan keskittyä olennaiseen; siihen, mistä meille palkka maksetaan. Ollaan sen verran tylsiä.

Vähän jännäsin, että näinköhän klaaraan tämän päivän ilman kuumetta, mutta ei se vaan tehnyt kampäkkiä vieläkään. Ei, vaikka haahuiltiin iltapäivällä lt:n kanssa pitkin kaupunkia, syystä, että oli (työ-)asioita hoidettavana. Matkan varrella poikettiin myös Vintin tontilla, mutta ihan vaan ohikulkumatkalla. Ylläripyllärivieraat ei aina tule sopivaan saumaan, joten jatkettiin matkaa.

Syksyn virallinen aloitus tapahtui vasta tänään. Kaivoin sukkahousut naftaliinista. Kyä taas tarkenee!


2 kommenttia:

vintti kirjoitti...

Argh! Sukkahousut!

Onko todellakin nyt jo se aika? En suostu- en todellakaan.
Olisitte eilen vaan tulleet käymään- en kyllä yhtään muista missä olin, taisin suhata ympäriinsä.

ÄLä sie urheile yhttään, otat sen verran köykäisesti, ettet tule uudelleen kipeäksi.
Nih, komennan täältä.

Tinka kirjoitti...

Vintti,
JEE, sukkahousut!
Aina on aikaa, jos vaan tilaa on :)
Ei vais, tänäänki tuntu olevan aika lämmin iltapäivä - vai johtuko siitä, että olin pukenu tarpeeksi.

Oot kyllä aika oikeassa tuolla komentelulla, mutta sopii toivoa, että tämä jää vaan tähän köhimiseen. Se räkätauti on ny miehellä.