20.11.2006

Mites nyt suu pannaan?

Aamulla kävin kurkkaamassa, mitä kuuluu Vuodatukseen, mutta aika lyhyt visiitti oli se. Elättelin toivoa, että tässä päivän mittaan tapahtuisi jotain, ihan mitä vaan, muttei tätä. Kaikki on jotenkin sekaisin; blogit ja kirjoittajat varsinkin.

Ei toki voi odottaa ja vaatia, että yksi ihminen hoitaa 24/7 ylläpitoa, mutta myös siitä syystä taitaa olla parempi, että otan tämän kakkoskodin varuiksi. En halua hyppiä enempiä seinille, kun tulee hetki, jolloin napututtaa.

Paljon täälläkin voi yrittää sisustaa seiniä ja lokeroita mieleisekseen; tätäkin väritystä on vekslattu pitkin eilistä paremman puutteessa. Kyllä se oma koti on kuitenkin aina oma koti. Mutta tällä mennään, kunnes evakkoretki päättyy. Jos päättyy.

Koitetaan pysyä tolpillamme.

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Voi Tinka parka.. Tällaista elämä on, aina tulee jotain uutta eteen. Mutta uusi kellari, vähän uusia kujeita? Ja vanhaan voi vielä päästä takaisinkin, kunhan koodit osuu kohdilleen.

Jaksele nyt ja pistä vaikka tuttua keltasta reunoille niin tuntuu kotoisammalta?

Satu

Tinka kirjoitti...

Satu,
kiva, että löysit tänneki.

Aika hurja joukkopako tällä hetkellä, mitä oon ehtiny kuulumisia lukea. Toivottavasti ongelmat vielä korjaantuu ja päästään palaamaan vanhoihin osotteisiin.

Mutta tämmöstä sattuu, eikä auta, kuin totutella - ja muistaa, että nämä on vielä pikkusia ongelmia isojen rinnalla.

Ihan tarkotuksella värkkäsin nuitten värien kans, josko vaihtelu tois myös sitä virkistystä, eh heh..

Harjotukset jatkuu - töissä ja kotona :)

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta muutto on aina uuden alku..
Mut vähän ahistaa tää "luukku" mis kompotel :(
Tääl ei pääse (tai en osaa)palaamaan tekstiisi, jos se on näyttöä pidempi. Ennen oli niin kätevää klikata tekstiin ja miettiä mitä just tohon sanoo.. Nyt tars muistaa koko juttu tai kikkailla peini/suuri...
Työläämpi tai sit se on niin ku uus känny. Alkuun kirottu,mut totuttuaan paree. Kuka voi tietää...

Mut vähä vilu mun ny on...
Kellaris on tietes aina kylmää...

Onneks et ilmoittamatta lähteny!!!!

Tinka kirjoitti...

Siru,
kyllä tähänki lootaan totut - niin mieki oon tottunu, kun aika monella kuitenki on tämä tämmönen. Siitä vaan kompottelet, niin kyl se siitä ;)

Mulla ainaki aukeaa pikkuikkunana tämä kommenttiloota, joten se teksti/merkintä kulkee tuossa alapuolella.

Mutta

kaikki, mikä liittyy tämän Veijon teknisiin hommiin - ei kannata kysyä multa. Mie oon vielä ihan "testaa ja kokeile, opi kantapään kautta, jos opit" -vaiheessa.

Siru, ny on marraskuu! Pitää ollaki vähän vilu ;) Ulkona on vähän plussan puolella, mutta kellarissa on viileetä. Ja aattelin katos vaihtelun vuoksi olla välillä sinisten seinien sisällä.

Koita / koittakaa kestää :)