29.6.2009

Mietintätauko

Reissun aikana ja vallankin sen jälkeen tuli pähkittyä, miten helppoa olisi irtaantua televisiosta (kyllä se siellä oli, mutta en joutanut saati malttanut katsella) ja blogeistani, vaan ei kuitenkaan internetistä. Sitä nyt olen tässä pähkinyt muutaman tovin kotona. Jotenkin tyhjä olo. Sekava.

Kotiinpaluu tänne tuntui yllättävän tahmealta ja vaikealta. Ehkä sitä ehti liiaksi taas tottua kotioloihin siellä toisaalla ja akut latautuivat ihan eri tahtiin, kuin täällä.

Ehkä tämä tästä selkiintyy, jahka aikaa kuluu ja päivät pimenee.

7 kommenttia:

tia kirjoitti...

Sopiva kuva tekstin kanssa. Itsellänikin jää telkun katselu vähemmälle, ainakin näin kesällä. Ulkotytöt vievät aikaa ja siinä sivussa kuvaaminen ja blogiin höpöttely ja muiden juttuja seuratessa, korttejakin pitäisi valmistua.
Uskon aavistavani sinun tunteesi reissun jälkeen, hiukan samoja on mietteeni tullessani mökiltä kotiin.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on ihan samat ajatukset tuon blogin kanssa.
Nyt se vaan tuntuu toimivan jollain tavalla ainoalle kanavalle puida kipeitä juttuja.

Torstaina tulee remppareiska tekemään katselmusta :-)
Saan rempan edistymään, vaikka itse lomailen.
Parasta.
Tuutteko iltakahveelle?

vintti

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti oli mukava reissu, eihän pohjoisen oloja mikään voita... ei edes etelän helteet.
Tipi

Tinka kirjoitti...

Tia,
ymmärtääkseni sulla on kuitenkin sitä pihaa ja lääniä, myös naapurin puolelle ;) jota kuopia ja katsella. Semmosen kun vielä sais.

Uskon jotenkin omituisella tavalla ja vahvasti, että jos asuisin eri tavalla ja paikassa, en olisi näin levoton tuuliviiri. Eivät viksut turhia puutarhanhoitoa ylistä. Luontoa ylipäänsä.

Elämässä tulee tehtyä kaikenlaisia valintoja, ja joskus niistä huomaa vasta myöhemmin, että olisko pitäny valita toisin. Silläkin uhalla, että jossittelu ei kannata ja realiteetit on huomioitava. Nih.

Uskon, että aavistat ihan oikein :)


Vintti,
katos vaan, tänään on torstai. Noh, ehkä joku toinen ilta sitte. On taas tullu viuhuttua pitkin poikin.

Tuota bloggaamista on mietittävä, mutta uskon omalla kohallani, että selkeys tulee, jahka syys saapuu. Nämä helteet syö naista. Kun en ole kesäihminen, niin en ole. Ajatus ja kaikki takkuaa. Piste.


Tipi,
arvaa vaan, oliko mukava reissu! Siks tämä paluu näihin ympyröihin oliki niin vaikeaa :]

Etelän helteet vaihtaisin heti sääskiin ja mäkäröihin.

Hyvää kesän jatkoa!

Elegia kirjoitti...

Meillä ei mökillä ole nettiä, onneksi. On kyllä ollut puhetta, jos sinne kaapelit vetäisi, mutta minä olen ollut kovasti vastaan ja ainakin toistaiseksi saanut estettyä sen.

Ei se olisi enää sama mökki, jos sielläkin pitäisi surffailla. Minusta on ihanaa päästä kaikesta eroon ja olen muuten havainnut, että mökkireissujen jälkeen mietin vielä enemmän tätä kaupunkielämän ja kaiken maailman laitteiden mielekkyyttä.

Anonyymi kirjoitti...

Koska palaat mietintätauolta?
t. Kellarin kuulumisia kaipaava Tipi.

Tinka kirjoitti...

Elegia,
mokkulan voimin mie mökillä surffasin ja hoidin erinäisiä asioita :) Toki vähemmän tuli roikuttua netissä, mutta pakkohan naamakirjaankin oli välillä päästä ;)


Tipi,
voi sinua...
Etin taannoin sinua FB:sta, mutta en sitte (enää?) löytänykään. Olisit pysyny sitä kautta paremmin ajantasalla, heh. Ihan niinko se nyt olis niin nuukaa.

Mutta voi olla, että palailen pikkuhiljaa... alkaa olla mitta sen verran täys.