17.2.2008

Tule apuun, Teuvo!

Täytyy pitää lakisääteinen pitkä kahvipaussi ja lukea pitkästä aikaa muutamia blogeja. Olen kummasti taas saanut aikani kulumaan ihan jossain muualla, kuin koneen ääressä. Siitä syystä olen pihalla, kuin punatulkku. Olokin taitaa olla yhtä pulska, joten ei se taannoinen päätökseni ainakaan pikapudotuksena ole lähtenyt käyntiin. Vaikkei muutosta muuten huomaa, niin farkkujen vyöstä; uusi reikä on "pitänyt" ottaa käyttöön.

Reilu vuosi ollaan asuttu tässä asunnossa ja melkein yhtä kauan olen suunnitellut huonekalujen ja kaappien uudelleenjärjestelyjä. Nyt olen päässyt siinä asiassa vähän eteenpäin, että komeroiden kätköjä olen käynyt läpi ja karsinut ylimääräistä. Kirpputori- ja roskapussi kulkee rinta rinnan, joten on suht helppoa luopua sellaisesta roinasta, joka vain täyttää kaapit ja laatikot. On vain pysyttävä tiukkana ja varoa ajatuksia tuota voisi tarvita joskus ja raskinko tuota hävittää.

Erilaisilla huonekaluratkaisuilla ongelma ratkeaisi hetkessä, mutta se on taas rahakysymys. Jos ei olisi, kutsuisin Lomanin Teuvon kylään. Antaisin hänelle vapaat kädet sisustaa tämän huushollin. Jaa, mistäkö syystä? Ajatus on kasvanut remonttiohjelman myötä. Kertooko se sitten huonosta vai samasta mausta, mutta olen tykännyt hänen ratkaisuista tähän mennessä.

Mutta... Kokeillaan nyt
ensin karsimalla ja järjestelemällä pintapuolisesti. Keittiössä sitä vähän kummastui ajankulusta, kun maustekaapista löytyi maustepusseja parasta ennen vuonna 2007 -leimalla. Yksi pussi oli vieläkin vanhempi. Jauhoja olen sentään oppinut ostamaan menekin mukaan.

Se on selvä kevään merkki, että alan touhottaa kotona entisestään. Onhan tuota päivänvaloa jo muutenkin ihan eri tavalla. Toivo herää, että tämä raskas talvi tästä kääntyy vielä hyväksi.
Kevääksi.

5 kommenttia:

Sukulaissielu kirjoitti...

Hyvähän se on Teuvo meinaan. Ei muuta kun Teukka kylään teille ja sanot budjetin ja Teukka laittaa paikat ja värit järjestykseen... vaikka kyllä uskon, että sinäkin Tinka oot saanut siellä teillä kodin kotoiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Miekin voin tulla kylään.
Mie oon paljon halvempi kuin Teuvo :-)

ideoita voin antaa kyllä vaikka kuinka paljon.

Kevään tulon huomaa todellakin noista elementeistä, mitä mainitsikin. Kohta räystäät valuu ja elämä alkaa olla mallillaan.
Kohta.

Jaksamista taas alkavaa viikkoa kohtaan.

vintti

Tinka kirjoitti...

Sukulaissielu,
kyllä taitaa Teuvolla olla niin hyvät pyyntihinnat, ettei näillä säästöillä onnistu :)

Ja ei, täällä on työsarkaa aina ja iänkaiken. Mieli muuttuu jahkaillessa.

Vintti,
tuu ihmeessä käymään, mutta älä välttämättä sillä silmällä :D
Olisko muuten ens sunnuntai paha..?
Nämä arki-illat menee vähän turhan hätäsesti muutenki.

Jaksamista! Parempi valuvat räystäät, kuin nenät.

Anonyymi kirjoitti...

Tinkaseni.
Katsome,mität apahtuu- lapset lähtevät Hkiin, kai?
Palautumisen kanssa on auki vielä, jos su- niin silloin paha.
Jos ei, niin toimii tosi kivasti.

Kerron, kun tiedän. Eksä oli eilen kupilla, joten aikaisintaan olen huomenna yhteydessä.

vintti

Tinka kirjoitti...

Vintti,
nou hätä, kattellaan ja ollaan yhteyksissä tuosta päivästä tai toisesta.