27.6.2008

Ex-Neiti Etsivä ja mokkulan arvoitus

Piti kirjoittamani vasta reissujen jälkeen pientä matkarapoa ja muita kuulumisia, mutta kuis kävi? Mies sai päähänsä hommata tämän nykyisen reissun alkajaisiksi mokkulan. Niin, heräsi kyllä kysymys, että kumpiko meistä on se nettiattikti... Olisin ihan hyvin pärjännyt ilmankin, mutta koska tämä nyt on mahdollista, niin mikä ettei. Nythän minua ei pidättele netistä enää mikään. On tämä nykyaika vaan merkillistä.

Ihan kokeilumielessä piti tulla klikkailemaan ja pian huomasin, että reissuun olisi kannattanut ottaa mukaan myös kortinlukija; saisi kuvia liitettyä kamerasta jo nyt. Täytyy palata kuvittamiseen sitten myöhemmin, jahka päästään kotiin asti. Vastahan tämä reissu alkoi.

Tähän mennessä tapahtunutta; vihkitodistus on saatu ja sormukset vaihdettu. Lyhyesti ja ytimekkäästi, mutta yhtä sujuvasti sujui koko toimitus. Kaiken kaikkiaan meni vissiin viisi minuuttia. Suosittelen kumminkin lämpimästi, jos haluaa välttää sen hömpötyksen. Toki olisi voinut pitää pienimuotoiset juhlat, mutta ei nyt ajateltu sen kummempaa numeroa asiasta tehdä.

Laivalla oltiin kuluvalla viikolla ja sekin meni yllättävän kivuttomasti. Ihmisiä oli ihan tarpeeksi, mutta siltikään ei vastaan tullut sen suurempia verenpaineen nostattajia, känniääliöistä puhumattakaan. Toki muutamia hajahuomioita tein kanssamatkustajista, mutta eipä niistä tällä kertaa enempää. Tutuista naamoista mainittakoon yksi iskelmälaulaja, joka ei ollut esiintymässä, sekä yksi vanha työkaveri kotiseuduilta. Aika sattumaa sinänsä; ei olla vuosiin nähty ja nyt sitten bongasin hänet tax freen kassalta. Itse vasta menin hyllyjen kiilto silmissä.

Kaiken kaikkiaan mukava reissu ja toi todellakin vaihtelua meidän arkeen ja lomaan, mutta ei noita reissuja kyllä kovin usein jaksaisi tehdä. Ei ainakaan selvinpäin. Nyt vain huomasin, että kyllä ne järvimaisemat on enemmän minun mieleen, kuin saaristo. Niitäkin oli kiva nähdä, mutta liika on liikaa.

Nyt sitten ollaan Pieksämäellä. Jahkailtiin vielä illalla muutamankin kaupungin välillä, mutta onneksi suunnattiin tänne. Suunta on vieläkin idemmäs, mutta nautitaan nyt ensin tästä kaupungista. Ilma on ollut mitä parhain - pelkkää aurinkoa ja ystävällisiä ihmisiä.

Terveisiä!

9 kommenttia:

Haahis kirjoitti...

Siis sitä ollaan nyt sitten virallisesti frouva?! Onnea!!!!

-Anne- kirjoitti...

Onnea! =D

Ja toimiiko se teidän mokkula? Kaikki (kokonaiset kaksi) tuttavani jotka ovat sitä kokeilleet, ovat repineet hiuksia päästänsä kun se ei anna niitä nopeuksia joita lupaa.

Satu kirjoitti...

Onneksi olkoon! :) :)

Kuulostaa juuri teidän tyyliseltä. Ihanaa että saatte nauttia lomailusta yhdessä sen kunniaksi :)

Annalinda kirjoitti...

Onnea! Sie(kin) ehdit ensin! Mie en ole vielä edes papruja hakenu...

Mukavaa loman jatketta!

Tinka kirjoitti...

Haahis,
niinhän ne sanovat ;) ja mie tuumaan, jotta kiitos onnitteluista. Eihän tämä tästä ole sen kummemmaksi oikeastaan muuttunut. Sormuskin vielä oudoksuttaa ;)

Anne,
kiitos!

Ja mitä mokkulaan tulee, niin ainakin meillä tämä näköjään toimii. Paikkakuntia tosin testattu vasta kaksi.

En ole ihan varma, että toteutuuko se, mitä luvattiin, mutta käytössä tämä on ihan ok. Mulle ainaki riittää tällä haavaa ihan nokko.
Sivut latautuu ihan hyvin, juutuubit samoin, mutta mitä äsken kattelin iltalehen yhtä videota, niin latas pätkissä, mutta näytti kumminki.

Ja koska nopeus ja hinta oli se alhaisin, 9,80 euroa/kk kiinteästi, niin voinko hurjia vaatiakaan, heh. Siinä tapauksessa pitäis kokeilla sitä nopeinta ja kalliimpaa hintaa, mutta tämä on kuitenkin vain vara/lisävaihtoehto, joka riittää hyvin.

Eikä tämä ole kertaakaan vielä katkassu yhteyksiä tai muutenkaan häröilly. Uskaltaisin jopa suositella. Tarjoajia toki on muitakin, mutta koska meillä on kaikki muut Elisalta, tämä otettiin dna:lta.

Satu,
kiitos!

Jovain, lomailuki jatkuu vähän samaan malliin, mitä nyt vähän uusia paikkoja ja ruokailusysteemejä on koitettu hakea. Matkailu todellakin avartaa :)

Annalinda,
kiitos!

Hyvinhän te ehittä perässä ;) Ihan kaikessa rauhassa.
Aion muuten samaa tapaa suositella muutamalle sukulaiselle ja kaverille. Ovat olleet kuulemma vähän yllättyneitä, mutta senhän mie tiesin jo ;D


Terveisiä muuten ny Joensuusta! Ihanaa olla täällä pitkästä aikaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kuten jo toista kautta sanoin.

Ny siut on Naitu :-)

Ihanaa lomaa- ja ukolles terkkuja.

vintti

Tinka kirjoitti...

Vintti,
heiii! ja kiitos sulleki!
Juu, niin on ja paluuta ei o :D

Lomailtu on kyllä aika hyvästi ja tätä menoa jatkuu. Kotimatka on vielä hetken päässä.

Ukolta terkkuja takaspäin!! Tuossa se kattelee hotellin sängyllä Columboa, kun emäntä kyhjöttää netissä :)
Tosi romanttista :D :D

Anonyymi kirjoitti...

Rouva-Tinka, lämpimät onnittelut!
T.tipi

Tinka kirjoitti...

Tipi-Rouva,
kiitos!
Ja mukavaa loman jatkoa :)