8.6.2008

Ähky pelkästä sanojen syönnistä

Otsikko kertonee jo kaiken, miten kesäkuun alku on sujunut. Olen kuulunut - ja kuulun niihin, jotka toteavat suureen ääneen milloin mistäkin, että en ikinä...

Olen kääntänyt kelkkani niin monta kertaa, etten pysy enää laskuissa mukana. Onhan niitä toki tullut pään ja mielen kääntymisiä muitakin menneinä vuosina, mutta nämä viime aikaiset tapahtumat on kyllä sieltä vakavimmasta päästä. Vakavimmasta sillä mittarilla, miten olen aina paasannut, etten esim. ikinä kyllä laita hametta julkisille paikoille tai, että minähän en naimisiin mene. Nyt joutunen syömään, jos en hatullista sitä itteään, niin ainakin sanani.

Joku aika sitten tuumailin vaatekomerossa häärättyäni, että mitä pirskattia. Niin paljon käyttämättömiä puseroita; vain ja ainoastaan sen vuoksi, ettei ne mahdu päälle. Tai mahtuisivat, jos en välittäisi miltä ne näyttävät tässä kropassa. Sen verran minussa on edelleen sitä realisti pessimistiä, etten ihan mitä vaan laita päälleni, kun ovesta ulos lähden. En vaan pysty, enkä kykene. Siispä ne nippanappa-paidat sinne hyllylle jäivätkin, odottamaan parempaa aikaa - tai ainakin sitä aikaa, jolloin käyn ne läpi ja kuskaan UFFin laatikkoon.

Hameen kohdalla koin tiinamaisen herätyksen. Vaikka sääret on väärät, eikä värityskään ole kesäisen ruskea ja muutenkin jalat on tehty housuja varten, päätin ottaa riskin ja laittaa hameen päälle tässä päivänä eräänä. Ja kappas! selvisin työpäivästä, vaikka vähän tiukkaa teki, jos olen rehellinen.

Toinen, vähän isompi asia on se seuraava askel tässä parisuhteessa. Tai oikeastaan se on harppaus. Tarvittavat paperit on nyt tulostettu, mutta jatko on vielä hitusen työn alla. Mitä pienempää ja hiljaisempaa, sen parempaa.

8 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Vaikka sanojaan ei noin yleisesti ottaen sovi syödä, niin joissakin tapauksissa se on peräti suotavaa. :) Onnea!

Annalinda kirjoitti...

Hitsi, sie olet edellä! Mutta siis ihanaa!

Tinka kirjoitti...

Mymskä,
kiitos! :]
Suotavaa tai ei, mutta niin ne mielipiteet joskus vanhemmiten muuttuu, eh.

Annalinda,
joskus on lopetettava se jahkailu, tai ainaki yritettävä vähentää sitä :) Tosin - mitäänhän ei ole vielä "kirkossa kuulutettu" (eikä kyllä kuuluteta, ei sen puoleen...).

Sen vaan tiedän, että jos yllätetään tällä toiminnalla ittemme, järkytämme ja yllätämme muutamia muita kahta pahemmin.

Sukulaissielu kirjoitti...

Iso ihana Jei tälle uutiselle! Tuon sanan syöminen ei haittaa kuule yhtään!

Onnittelut!

Anonyymi kirjoitti...

jatkoa odotellessa :-)

Ja haloo, on viisautta syödä sanansa aina ajoittaain, riittävän tärkeän asian puskiessa esiin. Jollei tuo ole sitä, mikä sitten?

Ja en puhu siitä hameesta..

vintti

Tinka kirjoitti...

Sukulaissielu,
kiitos!

Sitä samaa toivon :]

Sullaki kääntyy uusi lehti aika pian. Siitä vielä isompi JEI ;D

Vintti,
juu, pikkuhiljaa. Nyt tosin mennään jo vauhdilla, kun on alamäki, joten pääset pälkähästä - et joudu todistamaan. Toivottavasti et oo kovin pettynyt :D :D

Ja arvaapa, laitanko hametta Tilaisuuteen. Juuen.

Anonyymi kirjoitti...

Jumankauta
Ne on siis kohta. Ihan pian. Siis milloin`?
Misson bileet kysn vaan.
Hah.

vintti

Tinka kirjoitti...

Vintti,
kohta, pian, aikojen päästä, kaikki on suhteellista. Ilmoittelen kyllä ;)

Bileistä en ole varma. Ei oltu ajateltu mitään järjestää, mutta ainahan niitä juhlanaiheita voi kehitellä. On 4-kymppisiä jne.
Tuumaillaan...

Hah.
Älä muuta virka, Vinttiseni. Me saatiin varmaan sinun remppamaalista jotain vaikutteita.