14.6.2008

Satamasta satamaan

Kävisikö sellainen vaihtokauppa, että sataisi nyt seuraavatkin päivät, jotta sitten lomalla olisi paremmat kelit. On sen verran ainutlaatuinen kesä, että minulla on muutaman viikon lepoloma. Maltan tuskin odottaa. Muutenkin lomasta tuppaa tulemaan vähän erilainen. Jännittävä.

Sen lisäksi, että päätettiin hypätä vihkisatamaan, mies sai houkuteltua minut pienelle reissulle, johon tarvitaan laivamatka. Tiedän siinä olevan monta ja monenlaista riskiä, mutta jos vaihtoehtona on satojen kilometrien maantieajo, toki kallistuin vähän erilaisempaan. En ole vuosikausiin ollut laivalla, joten ehkä nyt oli hyvä syy. Aika näyttää, miten siitä selvittiin.

Kävin yksin ja yhdessä katsomassa tulevia sormuksia. Arvatenkin tarjolla oli rinkulaa laidasta laitaan, hintahaitari aika mahtava. Mutta koska tiesin suurinpiirtein minkälaista haen ja mitä voisin maksaa, oli valinta loppujen lopuksi helppo. Pienestä liikkeestä saatiin sormukset molemmille samalla hinnalla, jolla olisi saanut ketjuliikkeestä vain yhden, jos sitäkään. Itse tykästyin sormukseen heti. Sopivan yksinkertainen, mutta jotain eloa pinnalla, kelta- ja valkokultaa.

Ilmoitusluonteisia kortteja tein tämän päivän ihan käsipelillä. Nyt vaan odotellaan, että päivät kuluu ja h-hetki on ohi ja askel käy postilaatikon kautta. Kotiväki saakoon kortin ensin, loput ehtii kyllä. Vihkipäivästä seuraavana päivänä noustaankin sitten laivaan ja katsotaan, mihin matka vie.

2 kommenttia:

Sukulaissielu kirjoitti...

Vitsi... teillä on ihanan jännä kesä :D Toivotaan, että ilmat ovat hyvät ja kauniit.

Ja hyvää häämatkaa!

Tinka kirjoitti...

Sukulaissielu,
kiitos! :D
Jännittää kyllä aikalailla. Vallankin ilmojen puolesta... matka ja muu härdelli.