8.9.2008

Ihan vaan kaksin

Jos ei ajatusta saa sen vertaa kiinni, että osaisi kirjoittaa ansioluetteloon lyhyesti ja ytimekkäästi tästä nykyisestä työstä, niin on kai parempi ottaa aikalisä (ja kolmen tunnin iltapäiväunet.) ja yrittää huomenna uudestaan. Väsyneenä ei tule kuin ärräpäitä ja näyttöön tuijottelua.

Nyt on jotenkin fiilistä edes hakea uutta työpaikkaa, kun tilanne on vähän eri. Olen työssäoleva. Tuskin se asiaa auttaa, mutta kokeillaan nyt sitäkin oljenkortta.

Viikonloppu meni aika sutjakkaasti ohi. En sano, että oli helppoa, vaikkei lapsi mikään vaikea ollutkaan. On vaan eri asia olla kotona kahdestaan, kuin että täällä on "vieras"; on se sitten kaveri, vanhemmat tai lapsi, kuten nyt Juniorin ollessa. Se viikonloppu vaan hurahtaa, kuten nyt teki.

Hyvin Juniori skarppasi, mutta voin kyllä kuvitella, omasta lapsuudesta, että vaikka kylässä olisikin ollut suht "vieraskorea", niin kotiin päästyä se koreus ja kiltteys kyllä karisi alta aikayksikön. Ja oma Monopoli-kiintiöni täyttyi kyllä pitkäksi aikaa, vaikka mukava peli onkin.

Ei nyt pelkästään tähän viikonloppuun liittyen, mutta olen ennenkin miettinyt, joskus jopa kauhistellut, että jotkut = lasten vanhemmat elävät sitä "lapsellista arkea" koko ajan. Vaihtelevalla menestyksellä tosin, ja onhan lapsia ja aikuisiakin erilaisia, mutta siinä taas tullaan siihen, että onneksi se vanhemmuus on loppujen lopuksi vapaaehtoista. Kaikista ei siihen ole, eikä tarvitse olla.

Niin minusta ainakin tuntuu ja luulen tuntevani itseni siltä osin jo aika hyvin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sait maistaa palan elämääni :-)

Lapsellisuus, - aina toivon, että kumpa ihmiset voisivat itse valita. Lapsihan ei ole maailman todellakaan ainoa autuaaksi tekevä asia. Ilman lapsia kykenee ja pystyy olemaan hyvin onnellinen, ja lastenkin kanssa siihen kykenee.

Maailma on onneksi täynnä erilaisia polkuja, ja kaikille meille niitä riittää. Ihan omansa.

Mutta totta se on, kyllä parisuhteessa helpommalla pääsee, on vain kaksi ihmistä- joiden haluihin ja haasteisiin pitää vastata, lapsellisessa elämässä tämä hieman jakaantuu, tämä haaste useampaan tahoon.

Ja minä se vasta paha olin,kun en suostunut pelaamaan jatkoa sinne Monopolylle eilen illala, mutta kelpasin kun vein fillaroimaan, j a pelaamaan palloa takapihalle.

JOnkun kanss puhuttiin aiheesta työ- ja tätä uutta juttua puitiin. Miulta kysyttiin, että eikö se ole hankalaa, ja liian stresaavaa, ja mitä kaikkea. Olin ihan rehellinen, kun sanoin, että omaan arkeeni ja siihen elämämään verrattuna koen sen helpoksi.
Se on vaan työ.

Siulle jaksamista taas hakemusten kirjoittamiseen, odotas, kun bongailen jotain kivoja juttuja, ja laitan sulle vinkkejä :-)
Raskas ajaneuvokuljettajaa ja muuta :-)

Kivaa tätä päivää , mie oon jo menossa !

vintti

Tinka kirjoitti...

Vintti,
joskus on ihan hyvä kokeilla jotain ihan muuta, mihin on tottunu. Ettei totuus unohtuisi ja muistaa kummasti, että se oma risa elämä onki oikeastaan aika ihanaa. Kaikesta huolimatta. Ja helppoa, jos vertaa lapsiperheisiin.

Minusta taas tuntuu, että se sinun nykynen uus "työ", projekti J on vaan hyvästä. Raskasta varmasti ja voi olla, että saat muutaman harmaan hiuksen sen takia, mutta loppujen lopuksi; vähän jotain muuta lisäksi. Ja mainetta ja kunniaa ;D kans.

Nyt on niin pää täynnä räkää ja liikaa suunnitelmia hakemustenki suhteen, etten tiä, miten selviän. Kai ne asiat taas suttaantuu. Joskus.

vintti kirjoitti...

Huomenta

Sie kuulostat oikeasti aika flunssaiselle, senpä takia en ole sinua hätyytellytkään- enkä miestäsi tällä vkolla.

Toivu sie ihan kaikessa rauhassavaan kuule, puuhastellaan sitten sen jälkeen. Kuulet sitten juoruja, kuinka edistyy aihe J. :-)

Edistyy se !

Kaiken uuden kokeileminen on hauskaa, ja on ihanaa- kun on siinä kohden elämää, että saa tehdä valintoja.
En tarkoita tuota lapsiasiaa tässä kohden, ajatus vaan siitä lälhhti rönsyämään.
Minä koen täällä päässä olevani ihan älyttömän hemmoteltu jo , nyt on mahdollisuus tehdä valintoja monessa.
Käsittämätöntä !
Voi olla, että harmaat hiukset minua jopa pukee, joten nou hätä, jos tuo projekti niitä aiheuttaa. Jos miulla meinaa karata järki pästä- niin saa potkaista, saa toppuutella..

Kivaa viionloppua siulle, jaksamista ja lepoa!

Tinka kirjoitti...

Vintti,
kyllä tässä kävi vähän ohrasesti. En tosin ihmettele yhtään, että pöpöt osas hyökätä Just Nyt.

Ens viikko on kaikin puolin parempi, palataan asiaan sillon.

Ja mikä mie olen sinua toppuuttelemaan :) Hyvä, kun oot vähän täpinöissäsi. Se tietää hyviä ideoita.

Lepo on tämän viikonlopun sana. Jaksa sieki.