7.8.2009

Kutittavaa

On taas iso ratas lähtenyt pyörimään. Vai johtuuko kaikki vaan hyvästä kuun asennosta. Aivanpa se ja sama. Pääasia, että kiiri on nyt suht hyvä.

Olen siivoskellut hiki hatussa (lievästi sanoen) ja siirtänyt huonekaluja eestaas. Käytän tekosyynä vaikkapa asuntomessujen antamaa inspiraatiota ja tunnetta siitä, että jotain tarttis tehä, mutko mihinkään suurempaan (remonttiin tai uuteen huonekaluun) ei ole varaa, niin tehhään sitte olemassa olevalla. Ja kun aikani tuumailin ja jahkailin, niin pari päivää se vei -tällä kertaa. Harjoitus jatkuu taas seuraavalla kerralla, kun tämä nykyinen järjestys alkaa tympiä. Tai joku muu asia.

Pitäisi kai kiittää joskus uusia naapureita, koska heidän ansiostaan imuroin nykyään mielelläni. Ja tavallista useammin. Ei vaan jaksa kuunnella sitä meteliä, mikä niistä lähtee. Koko konkkaronkasta. Hyvää tässä on myös se, että herään muutenkin jo kuuden jälkeen.

Työrintamalla puhaltaa sen verran, että sen just ja just huomaa. Menen ensi viikolla työhaastatteluun. Toki nyt kun sen taas kirjoitin ääneen, kaikki menee pieleen ja yritys jatkuu aina vaan. Mutta tilanne tällä hetkellä on aika kutkuttavan jännittävä. Odottava. Ehkä odotan ihmettä tapahtuvaksi. Kokemusta ainakin.

Kuva on Asuntomessuilta.

6 kommenttia:

tia kirjoitti...

Vai on siellä äänekkäitä naapureita, ei kiva, eikö niille saa syötettyä järjestyssääntöjä!!!
Meillä on tuumattu monta kertaa aloittaa makkarin seinien maalaamista, mutta aina tulee joku toinen juttu, useimmiten vanhusten asioiden hoitoa. Niin kauan kuin heitä on niin hoidetaan ja kyllä sen maalaamisen kerkiää joskus tehdä.

Tinka kirjoitti...

Tia,
tuntuu, että nykyään on meno aivan villiintyny tässä. "Elämisen äänistä" olis tässä kohtaa turha muistuttaa. Tiän kyllä :)

Järjestyssäännöt ei katos koske ihan kaikkia asukkaita tai sitte niitä tulkitaan vähän eri tavalla.
Ei ainakaan voi sanoa, etteikö niistä olis tiedotettu. Tässä talossa kun on konstit.

Arvaa vaan, miten mulla haluttas tehä remonttia, mutko iskee siinä kohtaa vähintään visuus. Ei oo ihan ilmasta lystiä. Mutta ehkä joskus.
Tai ainaki sitte siihen seuraavaan, toivottavasti "loppusijotuspaikkaan", kuten Mymskä äskettäin kirjotti :D Hyvästi sanottu!

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa kivalle tuo energia, mutta oishan se kiva- jos se lähtis vaan itsestä, eikä naapureista.
jos itte päättäis, milloin nousis, eikä naapurit säätelis sitä.
Murr niille.

Mitä sää ny käänsit? Onko huoneet ennalaan, siis paikat? Vai tuliko olohuoneesta keittiö ja toisinpäin :-)

Loppusijoituspaikka.
Kuulostaa karulle.

Apua!

Peukutan ensi vkoa ja odotan kuulevani lisää.

Täällä uusioperhe voi oikeastaan aika kivasti, vaikka usko- tämä ON outoa !

vintti

Tinka kirjoitti...

Vintti,
oikeastaan sama se, mistä se potku peeseelle tulee, kunhan tulee :) Saanpa ainaki tehtyä jotaki hyödyllistä, heh.

Huoneet on paikallaan, mutta huonekalut vähän vaihto paikkaa olkkarissa.

Ens viikko - hui. Se alkaa jo huomenna. Paljon kaikkea, mitä pitäs hoitaa ja tapahtua. Ratkaseva viikko monelta kantilta.

Varmasti uusioperhehärdelli tuntuu oudolle, mutta ens kuussa jo helpottaa. Tai ainaki mahollinen vieraskoreus on vaan muisto vain ;D

Tsemppiä!!

Anu kirjoitti...

Mahtava juttu, kun pääset työpaikkahaastatteluun! Rennon reippaasti rinta rottingilla sinne siis. Siinä Anun neuvot. =D
Se on kuule niin, että kyllä joskus tärppää ja se voi olla juuri nyt. Jännää. Tsemppiä!
Minä myös "harrastan" kalujen siirtelyä. Toisinaan tuo siirtely on saanut suorastaan sairaita piirteitä - siis muiden mielestä. Se on sellaista köyhän sisustamista. =)
Tuota valokuvan hässäkkää ihmettelin pitkään. Vaikka se näyttääkin telineeltä niin tuskinpa siinä mitään kuuluu pitää. Hieno taideteos..?!?

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

Tinka kirjoitti...

Anu,
joo, tässä "pitäjässä" on kieltämättä se haasttatteluun pääsy aika hieno homma. Tai ainaki omalla kohalla, kun tuntuu tärppäävän niin harvoin. Mutta kattoo taas huomisen jälkeen, mitä tapahtuu.

Nimenomaan; köyhän sisustamista! Ja yks sisustus-setä sano joskus hyvin, että melkeinpä parasta sisustamista on SUURSIIVOUS. Olen samaa mieltä :)
Tai muutto, kun tulee pakosti käytyä läpi tavarat ja heitettyä pois turhat.

Joo, minusta kans tuo seinähäkkyrä on "vaan" taideteos. Ei tainnu olla edes ledivaloja nuo pallot.

Hyvää alkanutta viikkoa sulle myös! :)