23.11.2009

Päivänsankari

Piti vallata tänään aamulla pyykkitupa, mutta pieleen meni. Pesukone olisi kyllä ollut vapaana koko päivän, mutta "joku" oli varannut eilisen pyykki-iltansa jatkoksi kuivaushuoneen koko täksi päiväksi! Argh! Siinä murenivat hyvät suunnitelmat. En ihan hyvällä katsellut varauskirjoja; sen tunsi varmasti myös naapuri korvissaan. Ehdin pestä vaatepyykin kotona, mutta lakana- ja pyyhekasat jäävät taas roikkumaan. Vaan minkäs näille mahtaa. Tähän saakka onkin tuo pyykkitupailu sujunut liian hyvin.

Olen kovasti viime aikoina pyöritellyt ajatusta jouluateriasta valmiissa pöydässä. Koska pikkujouluja ei ole eikä tule työpaikan puolesta, pitäisi löytää joku sopiva ruokintapaikka, joka tämän riemun mahdollistaisi. Toki kinkkua ja laatikoita saan kotonakin, mutta olisi se nyt mukavaa päästä ulkoruokintaan ja valmiiseen joulupöytään kerran vuodessa! Täytyy jatkaa lehti-ilmoitusten lukemista ja vertailua.

Joulusta ei ole muutoin mitään kummempia suunnitelmia. Taitaa mennä näissä maisemissa, valitettavasti. Joulukortteja en jaksa nyt askarrella, mutta teetin omasta kuvasta (siis aiheesta, en omasta naamataulusta, eh.) valokuvakortit. Tekeminen, tilaus ja toimitus oli sen verran sujuva ja nopea, että niitä voisikin teettää myöhemmin uusin aihein, jos niikseen tulee. Mitä siitä, että korteissa on takana pieni präntti www.ifolor.fi.

Nyt harmittaa, etten mennyt tänä syksynä niille Tampereen Kädentaitomessuille. En tosin silloin vielä tiennyt, että tarvitsisin vaikka mitä. Ainakin kassin (ei tuo sana kyllä kuulu minun sanavarastoon, mutta menköön nyt tässä tapauksessa.) ja kännykkäpussin. Kuvittelin jo itseni ompelemassa sellaista pussukkaa, mutta tarkemmin hahmoteltuani päätin kääntyä valmiisiin tuotteisiin ja valita niistä, jos kohdalle osuisi. Siinäpä hyvät kohteet veronpalautuksille; laskujen lisäksi.

BBstä sen verran, että olen tyytyväinen finaalinelikosta! Siellä on nyt ne kolme, joille soisin voiton.

Onnea päivänsankarille!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kelle et soisi? ;-)

Tinka kirjoitti...

Antille ;)

vaikkei hänessäkään mitään pahempaa vikaa ole, tietääkseni.
Ja ihan vaan siitä syystä, että ne muut kolme on ollu alunperinki (alkuhämmennysten jälkeen) minun top kolmosessa.
Ja onhan jonkun jäätävä pistesijoille.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät perustelut! :-)

tia kirjoitti...

Ulkoruokinta tekee joskus ihan hyvää, tulisi vain lähdettyä.
Hih, nauratti tuo omasta kuvasta.
Tampereen messuilla oli Aurora Lahjan kasseja ja kännykkä pussukoita, tykkään niistä, messuilla olen tutustunut Anneen.

Anu kirjoitti...

Kjäh Kjäh Kjäh.. Minuakin nauratti tuo omasta kuvasta -sanonta. =D
Minä tylsimys taas yritän välttää parhaani mukaan kaikki pikkujoulut ja valmiit pöydät. Mitäs jos menisit minun puolestani sellaisiin..? ;)

Tinka kirjoitti...

Tia,
kotiseudulla tuli paljon harvemmin käytyä ulkoruokinnassa. Johtuko siitä, että siellä se valikoima oli vähän niukempi vai mistä. Täällä oppinu niillekin tavoille, että syö muutakin, kuin omatekosta kotimättöä. Täällä se on tehty liian helpoksi; joka puolella on ruokapaikkoja, mistä valita.

Kiva kun mainittit Aurora Lahjan! Googletin ja innostuin. Ei pöllömpi vaihtoehto. Täytyyki jatkaa seuraamista.

Anu,
no, siinä tapauksessa oli aivan aiheellista tarkentaa, mistä ne joulukorttikuvat on :]

En miekään oo koskaan innostunu pikkujouluista, mutta jouluruoka/-pöytä on se juttu ja sais minut kyllä tänä vuonna liikkeelle :)
Olishan se yhen sortin vaihtoehto pihvipäivälliselle, eh heh.