19.3.2010

Designia kellariin

Yleensä yön yli nukkuminen pyörtää villitkin ajatukset, mutta tässä tapauksessa ne vain vahvistuivat. Ostin tänään uuden kauppa- ja eväslaukun, Design by Kalle Kuusela. Olen täpinöissäni.

Kuvakulma ei kerro koko totuutta, mutta näkyy siinä ne kaksi pääkriteeriä; sulkeutuu vetoketjulla ja pääväri on musta. Kaikki muu on plussaa, kuten sisätaskut ja takaosan vetoketjullinen sivutasku. Kannatti kierrellä ja etsiä - ja odottaa tähän törmäämistä.

***
Kuulumiset työrintamalta on sen verran positiivissävytteiset, ettei ole oikein raportoitavaa. Tuntuu, että jos alan oikein ääneen hehkuttaa sitä tosiseikkaa, että nyt töissä menee hyvin, ellei peräti loistavasti, niin kohta tulee loskapaskaa ovista ja ikkunoista.

Tai olkoon, silläkin uhalla sanon, että olen viihtynyt siellä nyt todella hyvin. Ei niin minkäänlaista vakavaa kitinää ole (vielä) ollut mielessä, vaan uudet ja vanhat hommat sujuu pelottavan hyvällä mielellä. Tässä nähdään, mikä vaikutus ja merkitys on työrauhalla ja hyvällä työilmapiirillä. Sen eron huomaa silloin, kun niistä on kokemusta - tai jos ja kun niitä ei ole tai niissä on iso särö.

Sitä päivää tässä vielä odotan, että voin viedä oman radion omaan työhuoneeseen. Kukasta puhumattakaan.

Huokaus. Haaveileva-sellainen...

5 kommenttia:

Tepo kirjoitti...

Radiotahan kuuntelee töissä sujuvasti netin kautta. Toki vähän kanavasta riippuen. Itsellä raikaa Radio Suomi reippaasti ja raikkaasti.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa laukussa on kaikki.
Lähdetään siis siitä, että se on musta :-)
Tyylikäs veto.

Vintti

Tinka kirjoitti...

Tepo,
joo, periaatteessa, mutta käytäntö on tuolla vähän toista. Ja tuo ratio on enemmän semmonen sisustuksellinen juttu ;)

Vintti,
tack. Tuo on kyllä aika hyvä, sopivan kokoinenkin, mitä nyt se väritys toiselta puolelta vähän tökkii, mutta vain vähän.

Hanna kirjoitti...

Joo, sen työilmapiirin merkitys on kyllä valtava. Siinä vaiheessa sen kunnolla tajuaa kun se ilmapiiri menee vituralleen. Hienoa kuulla että teillä menee hyvin! :)

Tinka kirjoitti...

Hanna,
:)
Mukavaa tässä on seki, että aamuisin sinne lähtee ihan mielellään eikä iltapäivällä ole välttämättä kiire pois heti kun mahdollista, vaan voi olla vaikka vähän yli, jos kerta töitä puskee ovista ja ikkunoista.
Maanantaina on taas kiva alottaa uus viikko.

Vanhoja muistaen, mietin kyllä joskus, että kauonkohan tätä tämmöstä hyvää kestää ;)