26.11.2006

Siinä maha missä painitaan!

Nyt tekisi taas mieleni purra kieleni ja heittää näppis ikkunasta ulos! Justhan minä aamupäivällä totesin ja kirjoitin naapurin liikkeistä, jotta hengissä on. No, nyt tämä parin kuukauden hiljaisuus ja rauha on mennyttä. Kotiutuivat. Piti oikein tarkistaa, milloin viimeksi hänet näin - siitä on kaksi kuukautta. Olin silloin Vintin kanssa taidenäyttelyssä.

Onneksi pääsen päiviksi pois kotoa, eikä minun veemäinen asenteeni ole mihinkään hävinnyt. Jotain positiivista.

Lisää ahaa-elämyksiä. Olen aina ja iänkaiken lukenut ihmisten puseroista, että ESPIRIT. Sitä se teettää, kun ei liian pitkään viitsi tuijotella toisten rintavarustuksia. Kaupan seinässä kyllä lukee ESPRIT.

2 kommenttia:

vintti kirjoitti...

Höh.
Miks m'ä en niinku sillai oikeesti ajatellu, että sa vaihdat kotoa niinku siis pysyvästi.

meikä on hakannu kellarin ovia, potkinut ja liki murtautunut, ja jumankekka- sä teit tästä toisesta kellarista niinku pysyvän.
Etkä vääntänyt mulla riittävää rautalankaa.
Murr.

Höh, olen kuvitellut sun kiireilevän jossain perämaailman sopukoissa, ja kiireellä järjestävän työpaikan asioita sinun näköisiksi ja sinä vaan vieraissa puuhaat.
Höh, sanon uudelleen.

Sa sille naapurille,e ttä pitää suunsa kiinni, tenavansa aisoissa ja ovet sulkee hiljaa.
Olisivat voineet varmaan olla ihan hyvin vielä vaikka pari kuukautta poissa???

Kiireinen viikko edessä, ja ensi perjantaina Kotkaan- viikonloppu siellä töitä.
Sillä lailla, kun mikään ei todellakaan riitä..

Tinka kirjoitti...

Vintti,
sori, mien tajunnu ollenkaan, että sinun kans pitäs käyttää Rautalankaa! :D
Aattelin vaan, että sulla on varmaan kiiruita ihan tarpeeksi eikä välttämättä riitä virta joka välissä täällä kuleksia :) Pahimmissa fiilareissa jo aattelin, että hylkäsit kokonaan :D

Arvaa vaan, miten mulla heti niksahti päässä, kun tajusin, että ne tuli nyt varmaanki "takasin". Tässon ollu niin mukavan lepposta olla, kun ei oo ovikello soinu eikä muutakaan. Tai on, mutta kerjäläisistä sun muista pääsee helposti irti.

Pari vuotta olis ollu hyvä aika; siinä ajassa jos oltas vaikka muutettu tästä hevon kuuseen. Nyt kummasti ajatus taas harhailee uuteen osotteeseen.

Äh, onneks huomenna pääsee töihin.
Hyvää viikkoa - Kotkaa kohti!