15.4.2008

Hän tanssi kanssa kuin Kaikkonen

Erehdyn aina silloin tällöin lukemaan iltapäivälehtiä, netissä kun haahuilen. Tänä aamuna lueskelin aiheesta Tanssiohjelma ja sen enemmän ja vähemmän loistavat tähdet. Klikkasin myös keskusteluiden puolelle, mutta tulin aika pian niistä pois. Nyt ei ole yhtään varaa nostattaa enempää verenpainetta.

Osa kansasta vaikuttaa olevan joko Kaikkosen puolesta tai vastaan. No, kukin tavallansa purkaa tunteitaan. Omasta puolestani on aivan sama, jatkaako pari Antti - Sutu, vai ei. Jos haluaisin asiaan (muka) vaikuttaa, olisin laittanut muutamankin tekstiviestin, mutta ei se ohjelma nyt niin paljon merkitse, vaikka joka sunnuntai katsonkin. Ihan hyvää viihdettä.

Sitä en vaan tajua, minkä tähden samainen pari on otettu hampaisiin. Viime kerrallahan Kaikkonen tanssi mielestäni parhaan tanssinsa tähän asti! Kankiko lie katkeamassa, vai mistä johtui yllättävänkin rento meno. Se, mikä minua ihmetyttää, on, että miksi kukaan ei kyseenalaista Hytösen jatkossa pysymistä. Ei se hänenkään valssinsa (tanssit ylipäänsä) nyt niin hääppöistä ollut, jos minulta kysytään. Hauska poika hauskoilla ilmeillä, mutta kuinka pitkälle ne riittävät, se jää nähtäväksi.

Jäljellä olevista pareista soisin, että Maria ja Mikko veisivät voiton.

Lisäyksenä eiliseen merkintään, olen viime viikot tapellut verkkopankkini kanssa, kuten niin moni muukin uutisista päätellen. Muutoksista ja katkoksista oltiin tietoisia jo hyvissä ajoin, joten se ei ollut mikään ongelma. Pääsiäisen jälkeen ajattelin, että en heti ensimmäisenä päivänä kokeile kirjautumista, koska aika moni muukin kenties voi sitä yrittää ja se tietää ruuhkaa ja se taas ---.

Mutta kun aikaa meni ja rohkenin kirjautua, enpä päässytkään puusta pitkälle. Olin monta päivää aivan motissa, kunnes tajusin miniverkkopankin, jonka kautta pääsi katsomaan tilejä ja saldoja, sekä tekemään pieniä asioita, mutta kyllä se aika hermoja raastavaa oli. Varsinkin kuunnella miehen kiroamista ja uhoamista, miten hän kyllä vaihtaa pankkia. Ei uskonut eikä luottanut, kun sanoin, että kyllä ne asiat korjaantuvat... Alkoi tosin omakin usko ja luottamus horjua, kun mitään positiivista ei tapahtunut päiväkausiin.

Maltti oli taas valttia! Nyt on homma pelittänyt tarpeeksi hyvin ja mieskin on toistaiseksi rauhoittunut sen pankinvaihtoruljanssinsa kanssa. Pankkiuskollisuuteni on vähän niin kuin verrattavissa parisuhteeseen; ei sitä nyt heti olla vaihtamassa uuteen, jos pikkasen yhteispeli takkuaa ja nousee seinä vastaan. Onhan niitä muitakin seiniä murrettu ja ylitetty. Niin myös tällä kertaa, joten yhteinen matka jatkuu.

Viikonloppuna järjestetään Tampereella sarjakuvatapahtuma, jonka yhteydessä lauantaina julkistetaan ensimmäinen Fingerpori-albumi. Tähän voisi liittää kuplan, jossa huudetaan Wow / Jei!

Perjantaina on aikomus käydä myös messuilla. Onhan siellä ikäihmisille ja muille vaikka mitä. Eh. Lomalla on syytä rentoutua ja se jatkuu tänään yhdessä hoitolassa. Jänskättää, mitä siitä seuraa, vai seuraako mitään.

Ei kommentteja: