31.8.2008

5 x neljä ruusua

Jos miehellä on kaksi vaihtoehtoa; joko lähteä vaimonsa kanssa kaupungin toiselle laidalle ruuhkaan katsomaan ja ihmettelemään vähän Extremeä tai naapurin miehen kutsusta lähteä porakoneen kanssa talon kellariin ilman sen kummempia jaaritteluja ja jahkailuja, toki hänelle se valinnanvapaus annettakoon. Kyllähän mies voisi sunnuntainsa huonomminkin viettää. Tai olla viettämättä. Ehti onneksi tehdä hyvän ruuan, ennen kuin livahti naapurin miehen mukaan.

Eilen käytiin ajelulla samaisella seudulla matkalla Nokialle (joka sekin oli silkka päähänpisto, koska Lielahti oli niin täyteen ahdetun näköinen, että pientä ihmistä ahisti) ja tultiin siihen tulokseen, että ehkä se tämänpäiväinen suunnitelma hurauttaa paikanpäälle ei ehkä olisikaan niin hyvä. Ehkä niitä Pohjanmaan poikia näkee joskus muulloinkin.

Eilinen maakuntamatkailu vierähti sen verran pitkäksi, että pitihän sitä syömässä käydä. Niinpä löydettiin itsemme pitkästä aikaa Veijon Kokkitykistä Tammelan torin laidalta. Suosittelen paikkaa, jos yhtään tykkää kalasta - ja/tai lätyistä. Tosin eilinenkin kala-annos oli sen verran täyttävä ja hyvä, ettei se kaivannut enää mitään lisää. Se on kyllä yksi parhaista ja mukavimmista ruokapaikoista näillä main. Harmi vain, että työpaikkaruokailuun se on turhan kaukana, matkoihin menisi jo puolet ruokapaussista.

BB:stä sen verran, että katsonut olen niin paljon tai vähän, että tiedän jo, ketkä haluaisin sieltä ensimmäisenä pois, jotta voisin kärvistelemättä katsoa enemmänkin ja useammin. Kertokoon iltapäivälehdet, kun Draamaqueen ja vosu häipyvät kuvioista. Sitä päivää odotellessa.

Jos tuntisin yhtään sieniä, olisin tällä hetkellä metsässä, enkä tässä. Ihana ilma. Tuuleekin sen verran, että pitää pienet elukat loitolla.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuule Tinka, kyllä ruusu on aina ruusu- vaikka oisi rentun ruusukin :-)

Mie kävin eilen Lietsussa, kun valokuvat piti hakea- ja minua ahdisti kymmenen minuutin jälkeen. Oli oikeasti kamalaa.
En pystynyt olemaan siellä, oli pakko paeta paikalta.

Tuonne Tammelaan voisit miut joku pvä viedä- minen mitään paikkoja täällä tiedä nimittäin.

Viionloppu alkaa olla lusittu, odottelen sitä siun lusikkalistaasi :-)

Ai joo , Juniori tumasi, jotta hyvä juttu- hyvä idea- joten nou hätä.

vintti

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa pitkästä aikaa lukea sinun juttuja, oli niin pitkä tauko edellisen kirjoituksen jälkeen! Minä haluan kans ne samat tyypit pihalle sieltä BB:sta....
tipi

Tinka kirjoitti...

Vintti,
joo, mutta kun en ole koskaan noin montaa kukkaa saanu samassa paketissa. Ja vielä noin yllättäin.

Popedaa kattelin jo toistamiseen.
Onneksi talletin, koska mies joutu just sillon hälykeikalle.

Katottiin se suomalainen elokuva nyt, tykkäsin!, lusikkalista saa odottaa, kunhan katotaan ensin se aiheen elokuva.

Ja jalat lepää ;)

Tammelaan käy tiemme joskus, ilman muuta.

Juniori on kyllä kiva :)
Olin jo melkein varma, että se sanoo EIIIII! kun kuulee sinun suunnitelman, hih..

Mutta nyt sinun kannattaa infota minua vielä viikon varrella, että miten me täällä toimitaan sitte aamulla. Miten pojun aamut sujuu, väsätäänkö puurot vai mitä :D

Pieniä juttuja, mutta kun ei oo vielä tarvinnu ikinä miettiä, kun ei ole ollu pieniä yökylässä.

..harmittelin, että se Duudson-päivä oli tänään - olis ollu vasta viikon päästä, niin olisin saanu pikkumiehen ja ison miehen paremmin seuraksi :D

Tinka kirjoitti...

Tipi!
Kiitos, hauska kuulla.
Jotenki tuntu, että on ihan sama, kirjotanko tänne enää vai en, ja missä tahdissa, mutta kun viime päivinä oli taas aihetta mielessä, niin mikä ettei.

Töissä menee vaan kaikki mehut, ettei jaksa enää yhteenlai edes kommentoida muita, luen kyllä..

Niinpä - harmi, ettei tänään vielä taida lentää nuo inhokitkaan pihalle. Mistä ne on löytänyki tuomosia..