20.4.2009

Sisäinen Mirkkuli

Sarjassamme viikon paras päivä - maanantai oli täällä taas! Tai on edelleen, koska tässä on vähän hommat kesken. Silmätippoja kehiin (silmiin), niin kummasti taas jaksaa.

Viikonloppuna sain semmoisen virtapiikin ja herätyksen, että jo ennestään kierron ollessa tässä vaiheessa, käytän kaiken tarmoni taas hyväksi ja teen muutakin, kuin aion ja jahkailen. Kyllä se stoppi sieltä taas tulee.

Kävin lauantaina hyvässä seurassa kuuntelemassa Paanasen [Inno] Markon sisustusvinkkejä, jotka tosin pitivät sisällään niin paljon asiaa ja osuvia esimerkkejä, etten millään onnistu niitä tässä kohden referoimaan edes malliksi. Ne jutut on parempi kuulla itse ja Markon "luennoimana". Se mies on aika loistava noin niin kuin livenäkin.

Muutenkin aiheeseen liittyneet asuntoesittelyt osuivat aika hyvään kohtaan. Ei sillä, että mallia sisustukseen pystyisin ottamaan, mutta vähän se antaa perspektiiviä omiin kotinurkkiin ja kaaokseen täällä. Ehkä liioittelen, ehkä en. Häiritsee muutamakin kohta ja sehän tarkoittaa vaan sitä, että niille pitää tehdä jotakin. Aloitin tänään ja tästä se taas jatkuu pikkuhiljaa. Ikean tuloon on turhan pitkä aika, että minun hermot kestäisi tätä epäjärjestystä tietyissä paikoissa.

Sain tänään myös hyvän tekosyyn tehdä pikapullia ekaa kertaa, kun ohjeeseen törmäsin, kiitos vaan. En tiedä, miltä ne pitäisi maistua ja näyttää, mutta näkyvät kelpaavan myös miehelle. Taisi ihmetellä kovin, kun talossa haisi iltapäivällä pulla.

Sulatin tänään pakastimen. Helpommalla olisi päässyt, jos sen olisin tehnyt jo aiemmin, mutta eipä näitä inspiksiä turhan usein ole jaossa. Tänään oli ja nappasin heti käyttöön.

4 kommenttia:

tia kirjoitti...

Sinullahan siellä oikein puhti päällä. Markon sisustustyylistä pidän, olen sen moneen kertaan todennut. Meilläkin olisi monta kohtaa mille pitäisi jotain tehdä ;-)

Annalinda kirjoitti...

Mullon kans tuo pakastimen sulatus edessä! Oujee. Miksi, voi miksi sitä ei tullut tehtyä pakkasten aikoihin???? Kiva se nyt on sulattaa sitten samalla pakasteetkin. Onhan niitä onneksi kaikkia apuvälineitä nopeuttaa prosessia, mut silti.

Tinka kirjoitti...

Tia,
no, tämä puhti tulee vaan kerran kuussa ;) Yhtä ylä- ja alamäkeä, mutta se on nyt touhuttava, kun intoa piisaa.

Markolla on Innossa ollu paljon hyviä, ja ei niin minun mieleen olevia ratkasuja. Toinen, kenen tekemistä tykkään, on Teuvo Loman (Pienessä pintaremontissa).

Annalinda,
älä muuta virka! Pakkaset oli ja meni, mutta aikomukseksi taas jäi mullaki.

Mulla on se "onni", että voin laittaa pienempään pakastimeen tavarat sulatuksen ajaksi. Se kaappi on kulkenu mukana toka asunnosta lähtien ja eilen taas meinasin viä sen kellariin, kunnes hokasin, että sulatanki pakastimen :D
Siinä kans yks kodinkone, minkä vois periaatteessa myyä, mutta kun aina joskus tulee tarvetta (muutenhan se on jouluvalohässäköiden säilytyskaappina, eh), enkä muutenkaan raski.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä tämä toinen Mirkkuli paahtaa ja mie tyhjennän jo työmaatakin :-)

Paljon on tavaraa kiertoon laitettava, että kulkusuunnat selkiintyy.
Mutta elämässähän ei muuta ole, kuin aikaa, joten nou hätä.
Keittiö on melkein jo tyhjä, ja kahdenkymmenen hengen astiastoa meillä ei ole enää läkerrassa, liki kolmelle vaan. Kummasti on enemmän tilaa..

Hyvä vire siis jatkuu siellä- kiva niin, tästä on hyvä jatkaa!

vintti