19.5.2009

Toikkarointeja

Eilinen pyöräilylenkki oli taas sen verran kulmia kurtistavaa (muistui kummasti Elegian kirjoitus kommentteineen mieleen ja nyökyttelin mielessäni päätä, miten samaa mieltä taas olin ja miten totta ne esiin tulleet esimerkit on myös tässä kaupungissa ja kaupunginosassa. Siihen lisäksi vielä keskellä kulkuväylää juor.. juttelemaan jäävät ihmiset sekä linja-autoista pysäkille hyppivät matkustajat, joita tosin olen oppinut jo varomaan ja samasta syystä astun itse pysäkille varovasti, koska en halua jäädä pyöräilijän alle.), että päätin tänään lähteä käymään linja-autolla kaupungissa. Sen olen tosin päättänyt, lehtikirjoitteluista huolimatta ja/tai niiden ansiosta, että pyörän kelloa käytän jatkossakin. Siinä on sen verran häijy ääni, että ihan mielelläni pirautan. Siinäpä oppivat toikkaroimaan.

Omista toikkaroinneistani voinen mainita sen verran, että kävin taannoin katsomassa Harmajan keikan. Jahkailin taas aikani, mutta olin jotenkin niin täpinöissäni siitä orkesterista (musiikista), että ajattelin sen olevan elämäni tilaisuus nähdä ja kuulla sitä ihan livenä. Ja olihan se hyvä. Paikkana Sputnik oli minun mieleen ja voi olla, että jos keksin joskus jonkun hyvän syyn, menen sinne toistekin. Helppo mennä ja olla. Ei siihen muuta (tai muita) välttämättä tarvita.

Kesän ja syksyn ohjelma- ja tapahtumahärdelli alkaa muuttaa muotoaan ts. muodostua joksikin (mennäkseen taas pieleen, mutta se on sen ajan murhe). Olin jo hakemassa yhteen koulutukseen, mutta koska selvisi, että valinnat ovat epämääräisesti (tarkkaa päivää ei tiedossa) samaan aikaan, kun meidän pitäisi olla kotikotona, jättänen tällä hetkellä haun myöhempään ajankohtaan. En todellakaan ota sitä riskiä, että joutuisin perumaan pohjoisen reissun vain jonkun varttitunnin haastattelun takia. Varsinkaan, kun syksyllä taitaa olla toinen mahdollisuus samaan koulutukseen. Hullu saa olla, muttei tyhmä.

Mies pitää lomansa kahdessa osassa, joten pientä reissuntynkää on luvassa myös elokuussa. Varasi mökinkin "jostain päin Suomea". Syksylle on hankittuna teatteri- ja konserttiliput, joten enää puuttuu vain syksyn sävel ja vähemmän raskaat askeleet.

4 kommenttia:

sea kirjoitti...

Tiedätkö mistä saa pyörätiekartan Tampereesta? Vein juuri pyörän huoltoon ja pian pääsen polkemaan pitkin poikin. :)

Tinka kirjoitti...

Sea,
googletin, niin sen mukaan matkailutoimistosta ja/tai kaupungintalon neuvonnasta kantsii kysyä.

Me saatiin semmonen aikoinaan sen infopaketin mukana, kun tänne muutettiin. En vaan muista, missä se on.

Kivoja pyöräilyreissuja :)

Anonyymi kirjoitti...

Välissä on vain kesä ja kepeät askeleet, ennen syksyä ja vähemmän raskaita.
Voihan sen ajatella nuonkin.

Fillarointi ON välilllä hyvin raivostuttavan hämmentävää tuolla keskusta-alueella javaatii hyvinkin tarkoja aisteja.
Aamuisin on onneksi väljää, kun ajatukset sumussa ja tiukkuisin silmin menee.

Hyvä, kun pidit tuon kesän auki- nyt nautitaan, se, mikä voidaan :-)

vintti

Tinka kirjoitti...

Vintti,
niin, sarjassamme "kun tapahtuu - kaikki tapahtuu sitten yhtäaikaa". Ja koska toinen mahdollisuus on tyrkyllä syksyllä, niin tokihan sen sinne siirrän. Ellei sitten tule jotain muuta (toivottavasti).

Keskustaan en edes tunge pyörällä! Välillä siellä meinaa mennä hermo ihan jalkapelillä, niin vielä pyörän kans. Mielummin kierrän mahollisimman kaukaa :D Tänään meinasin lähteä toista kautta Hatanpäälle, mutta pysyinkin näissä maisemissa. Vielä. Annan tässä kunnon koheta ensin, heh.

Kepeämpiä askeleita sulle jo kesäksi, toivon!!