14.6.2007

Luottamustaherättävä takuu

Tämän päivän naurusaldo meni reilusti plussanpuolelle (pohjalla työpäivän naurut), kun seikkailin verkkotavaratalon sivuilla. Piti etsiä Takuu -tietoja, että tietää miten toimia vian ilmettyä eräässä vempaimessa. Tekstissä vilisee niin pöljiä kirjoitusvirheitä, että pisti miettimään, kuka tai mikä niitä oikein kirjoittaa ja vielä päästää nettiin läpi. Onkelmasta riippuen asiakasta pyydetään ottamaan yhteyttä huoltokormaajoon tai DitiTV-infoon. Näin se homma etenee. Jos etenee.

Parasta on kuitenkin se, että meidän viallisessa laitteessa, jota nokialaiseksikin kutsutaan, oli vielä reilusti takuuaikaa jäljellä ja pakkauslista/takuutodistus oli tallessa - sekä valtuutettu huoltopiste löytyy kaupungista. Eikun sinne siis.

E-Suomen kesäkin oli taas lyhyt ja ytimekäs. Aamuisin melkein viluttaa lähteä töihin ja paikanpäällä ilmastointi pitää huolen siitä, ettei hiki pääse yllättämään. En tosin valita. Eipä tarvitse niin kamalan paljon siristellä. Ja loma pohjoisessa vielä edessäpäin. Sinne tulee kesä aina vähän myöhässä. Sopivasti.

Ei kommentteja: