6.6.2007

Vilukissojen katumuoti

Kuvassa olevat kaksi valkoista palleroa ovat kielosta. Ihan vain muistona itselle, kun niitäkin tuli monen vuoden tauon jälkeen bongattua. Eivät tosin vielä taida olla täydessä koossa, mutta tähän hätään ei parempaakaan kuvitusta ole. Eiköhän tässä ehdi vielä reippailemaan tuolla metsässä, ellei helle vie kuvaajasta kaikkea virtaa.

Töissä on ollut kaiken kaikkiaan killinpäivät! Ilmastointi pelaa, työt sujuvat, jos ei ota huomioon tökkiviä asioita ja päiviä, työhuoneessa on tapahtunut radikaaleja muutoksia tekijärintamalla ja ruokatunnilla pääsee ylös - ulos - katolle syömään. Näinä hellepäivinä aivan ehdoton juttu, kun ei pahemmin hotsita lähteä kaupungille asti siihen tungokseen ja väistelemään milloin mitäkin kaupustelijaa ja gallupistia.

Olen tässä tämän viikon taas ihmetellyt omaa typeryyttäni ja estoisuuttani. Tällä kertaa koskien kesävaatetusta. Ostamani hame on edelleen vaatehuoneessa. Liian pieneltä tuntuvat ja näyttävät puserot odottavat menoa UFFin laatikkoon. Päälleni niitä en laita. En pysty, enkä kykene, kun en kehtaa.

Mutta miksi ihmeessä? Kovin moni muukaan tuolla katukuvassa ei välitä pätkääkään miltä näyttää - tai ainakin näyttää siltä, ettei välitetä. Vai onko kyse todella hyvästä itsetunnosta vai siitä, ettei peiliin katso kriittisellä silmällä - vaiko vain minun omasta kateellisesta ja estoisen syksyihmisen jupinasta. Voisinhan pukea yhtälailla päälle minihameen ja sinne alle housut/kalsarit/mitkä lie pöksyt, joita näkyy aina vaan useammalla. Benrope oli huomannut saman ilmiön. Luulin viime viikolla törmänneeni vain yhteen ainoaan erikoisuutta tavoitelleeseen rouvashenkilöön, mutta turha luulo oli se. Nyt Niitä Yhdistelmiä vilisee joka puolella.

Nooh, olenko koskaan väittänyt kulkevani muodin perässä ja siitä mitään ymmärtäväni.

Huomenna on jännä päivä. Huomiseksi lupailivat uuden kameran toimitusta. En sitten kuitenkaan voinut pitää ajatuksiani kurissa ja näppejä erossa. Kuvittelen vissiin, että minusta ehkä voisi tulla parempikin fotaaja. Välineistähän se on kiinni, miten taidot karttuu. Ei oppi ojaan kaada, ellei ole liian pieni zoomi.

3 kommenttia:

siru kirjoitti...

Hi hii Tinkasein!
Ehkä juurikin liian pieni zoomi on pelastus sulle. Luotat vaan siihen ja puet ne pienet hepenet päällesi. Zoomaajat ei bongaa pienillä zoomeilla.

Ehkä sitten olet estoinen. Mutta en kyllä näe mitään syytä sun olla pukeutumatta vähiin vaatteisiin. Olen sut nähnyt, joten turha väittää!

Yksi ilta koneella pitkästä aikaa. Virranjakaja illan poissa ;)
Ei kyllä estele, mut en yleensä vaan saa pidettyä näppejäni irti sähköiskunkin uhalla..

Helteet muuten ei kauheesti yllytä lukemaan :(

Mut näkemisiin ja kuulumisiin!

vintti kirjoitti...

Mikä kamera?
Millainen? Missä kuva siitä? ÄKKIÄ!!!!!!!!!!!!!!!

Huh, ja sitten mennään vaan zooooomit ojossa.
Rokkielämää?

Tuo vaatetusjuttu kulkee iän mukana,mielestäni.On kriittinen- usein kyllä ylikriittinen- kuten siekin varmaan. Ajattelee,kuten meidät on kasvatettu,eli liian tiukasti.
Ei voi.

Kyllävoi.

Vaikkakin,olen ihan samaa mieltä- että joku roti.
Kyllä jotain ihan kauheeta ja kamalaa näkee päivittäin- joten meillä ei ole mitään hätää, vaikka heittäytyisimme hivenen rennommiksi.

Niin, että viitsitkö nyt vetää sen hameen päällesi, ennen kuin kelit viilenee?

Kivaa perjantaita-työtä ja aurinkoa,sopivassa suhteessa.

Tinka kirjoitti...

Siru,
juu, noin päin aateltuna kyllä ;)
Mutta entäs siinä tilanteessa, jos ja kun mie haluan zoomailla.

Ähä, et oo nähny, kun "osaan" peittää ja piilottaa - siinä se vitsi piileekin. Ja viimeks oli vielä niin kylmä, että oli hyvä syy istua takki päällä. Ens kerralla vois olla jo lämmin terassikeli.

Kahtellaan sitä ajankohtaa, jahka tästä..

Vintti,
ei tuu kamerasta kuvaa, mutta Canon se on. Pienempi ja monipuolisempi, ko minun vanha, mutta paljon pienempi ja vaatimattomampi, ko sinun kone :) Näät sen sitte joskus taas.

Juu, myönnän olleeni aina vähän ylikriittinen vaatetustenki suhteen ja varsinki omani, eh hehe, vaikkei uskois aina.

:D Melkein luin, että tuossa sulla oli "Niin, että viitsitkö nyt vetää sen HERNEEN NENÄSTÄ" tai jotain...

Mutta oikeasti... tuo vaateasia on joskus ihan oikea ongelma. Siks, että on koittanut ottaa sen verta opiksi, että yrittää peittää, mitä voi ja kannattaa. Ja kaikki muu, mistä moni ei edes tiedä. Jo senkään takia, kun yrittää peittää ja piilottaa. Ainainen kierre. Siihen päälle vielä estoisuus - niin avot. Hyvin menee, prkl :|
Mutta ei anneta sen/niiden häiritä, niin ei nekään häiritte meitä.

Ja hei! Hyvä sinun on hametta ym. pitää :) Minä oon nähny - sulle se käy.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!