16.6.2007

Provinssissa aitiopaikalla

Oli se hyvä, että otin tuossa iltapäivällä taas parin tunnin päikkärit, niin jaksaa taas touhuta ja valvoa.

Mies lähti aamulla reissuun, tulee vasta maanantaina. Hätäännyin tänään jo soittamaan peräänkin, että onhan kaikki kunnossa. Törmäsin netissä uutiseen, missä kerrottiin kolarista sillä suunnalla, millä tiesin miehen liikkuvan. Pääsin onneksi pelkällä säikähdyksellä.


Kovasti paljon oli suunnitelmia, mitä teen tässä vapaailtoinani. Ensimmäinen on jo melkein finaalissa ja suurin osa siitä on mennyt sohvalla katsellessa Provinssirockin lähetystä ja pilkkoessa raparperiä (kiitos työkaverille). Voi tätä auvoa.

Aikani ihmettelin sitä telttasysteemiä ("Isoo Teltta"), kunnes menin festarisivuille kuikuilemaan. Kyseessä sentään ei ollut päälava. Selvisin taas pelkällä säikähdyksellä.

Samaan aikaan alkoi tulla muistikuvia omista festarireissuista, jotka tapahtuivat sillä hyvällä 90-luvulla ja lähinnä Provinssissa ja Ilosaaressa. Mukavia reissuja olivatten ne. Muistan ne vallan hyvin, koska minulla oli aina paha tapa haahuilla siellä selvinpäin. Nykymusiikki ja -meininki on puolestaan sitä luokkaa, ettei oikein jaksaisi enää. Iällä tässä ei ole kysymys, vaan mukavuudenhalusta ja omasta asenteesta.

Mutta nyt on vuorossa Apulanta - täytyy taas rientää aitiopaikalle. Sohvalle.

Oheinen V & W kortti löytyi tänään ostosreissulla. Ja hui, mikä huomio; nyt saa myös V & W palapelejä! Tiedän, mitä laitan ostoslistalle seuraavaksi.

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Onko lätty jo puhki??? :-)

Tinka kirjoitti...

Anni,
ei ole ei :) Hyvä laatunen lätty oli se. Sisältö vielä parempaa!