5.8.2007

Pääkallokiitäjien tunikat

Pystyin kuluvan viikonlopun aikana melko hyvin unohtamaan perjantaisen elämysmatkailun töistä kotiin, kunnes äsken hokasin, että huomenna on taas maanantai. Oli meinaan matkustajilla kaikki aistit kovilla, varsinkin haju-, mokoman episodin takia. Toivottavasti Ällötys tajusi sen verran, ettei ihan heti julkisiin nouse - ainakaan samassa kunnossa (kunnottomuudessaan). Hyi hellvetti!

Kiitin vaikka mitä/ketä, ettei kuskina joutunut olemaan se uusi suosikkikuljettajani. Tosin - ehkä hän olisi ratkaissut Ongelman hieman toisin, eikä kenenkään olisi tarvinnut yökkiä koko matkaa. Seuraavalla kerralla ehkä itse tajuan jäädä kyydistä pois ja jatkan matkaa toisella vuorolla. Muistilappu otsaan!

***
Olen pitkin viikonloppua käynyt kuuntelemassa uutta levyä. Noiden sekuntien perusteella uskallan odottaa pitkästä aikaa tosi hyvää levyä. Siis omalla mittapuullani. Aika mennyt ei koskaan enää palaa, mutta toivoa rokimmasta levystä on hitusen verran. Pakko olla. Hyviä sanoituksia toivon olevan myös. Vielä pitää malttaa odottaa muutama viikko, sitten ruokapaussilla kipinkapin kauppaan ja se on siinä.

***
Mikä kumma pääkallovillitys tänä syksynä on meneillään, kysyn vaan. Lapsille on kaikenmaailman tavarat ja vaatteet pääkallokuviolla, sisustusta unohtamatta. Onko se nyt niin nättiä ja mukavaa pukea pikku Teppo-Tellervo koulumatkalle pääkalloasusteisiin, selässään pääkalloreppu, jonka sisältä löytyy pääkallopenaali täynnä pääkallokyniä ja -kumeja. Kai ne vanhemmat vielä sisustaa pikku tenavan huoneen pääkalloverhoilla ja petivehkeillä.

Eipä sillä, että vähän vanhempienkaan muoti olisi sen parempaa. Jaksan ihmetellä joitakuita, jotka kävelee kaupungilla kesähelteellä talvikengissä. Enää eivät riitä ne legginsit. Ja entäs ne tunikat! Tässä koossa nekin näyttävät äitiysmekoilta, joten ei kiitos.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mieku kävin siel Jumbos viime viikol ni siel Henkas ja Maukas oli aivan sikaihania tunikoita! Ikinä en semmosta ole omistanu enkä päälleni pukenu, mut mul on kehittyny ihmeellinen visio siitä, miten hyvältä se näyttäs mun päällä (mie olen panakoomassa). Sillai että tulisin se päällä hiukan persevämmäksi ja vyötäröltä hoikemmaksi. Köh. En murtanut tätä visiota sovittamalla yhtäkään. enkä ostanut yhtäkään...

-Annalinda-

Tinka kirjoitti...

Annalinda,
mistäs tuomosen lääkityksen sais, jotta ajatusmaailma kääntäis koko tunika-asian nuin hyväksi... :)

Ehkä pitäis kokeilla pitkästä aikaa pontsoa - tosin näillä helteillä virkattureikämalliki voipi olla vähän tukala.

MISSÄ NE SYYSSATEET ON??? Minen kestä näitä helteitä.

Olen muuten tosissani. Enkä piruile.

vintti kirjoitti...

Mie en tajua tunikoita, koska se saa minut näyttämään ihan emännältä :-/
Ei silti, että olisin edes koittanut.

Mutta sitten taas tuo kietaisumekko on jollain tavalla kiehtova, haluaisin vain kymmenen sentti'ä lisää pituutta, tai sitten pois joka paikasta, koska muuten näyttäisin emännältä siinäkin.

Ihme kolttuja.

Nuo pääkallot on aika hauskoja, Juniorin yksi kaveri käyttää niitä vallan- joka paikassa. Uh, kuinka mustaa on.

Älä valita- ny saa olla hikiset paiukat ja tammikuussa on jumankauta metri lunta ja kilometri pakkasta. Parempi tämä on! On on.

HUomenna Graham Bonnet ja Tulliklubi. Kiinnostaako? Veto jo klo. 22.
Listoille ei pääse, lippu aika tyyris 2o, mutta ajattelin mennä silti.
Mukaan tuletko?

NY tää emäntä ryysatää kahvia ja pieni puoli pitäisi tyhjentää- ei jaksa, kun en nukkunut. Vaihdevuodet????

tinka kirjoitti...

Vintti,
tuo emäntä-look! Enpä muuten tullu sitäkään ajatelleeksi, mutta juu, paljon mahollista.
Oliskohan se kietasumekko yhtään parempi malli meikäläiselle..hmm. Jaksan epäillä.
Sulle nyt käy mikä vaan! Usko pois. Sie oot liian riittinen ;)

Oijoi, tullapa vastaan pikkuvesseli, joka on yltäpäältä pääkallosesti puettu :) Voisin vaikka tuijottaa mielenkiinnosta.

Minen ala sinun, enkä muittenkaan kans tappeleen näissä sääasioissa :P Moon syksyihminen ja piste. Nytki niin tukalaa viuhtoa tuolla menemään, että oksat pois ja pakkasta päälle.

Niin, tuosta Keikasta ehinki jo vastata. Ei iske ei. Joku roti katos, millon minut saa liikenteeseen yömyöhään :)
Kiitos kumminki tarjouksesta. Hyviä keikkakuvia ja tuttuja naamoja, toivotan!

Sulla mitään vaihdevuosia oo! Non nämä helteet! Mitäs mie sanoin; ei mitään hyvää näissä säissä :D