22.8.2007

Uutispimennosta, hyvää iltaa!

Piti päivittää päivän tapahtumia ja uutisia pikakelauksena netistä ja telkkarista, kun en oikein muuten ehtinyt seuraamaan tietotoimistoja. Puhumattakaan sähköposteista ja muista surffailuista. Hiljaiset, peukalonpyörittelyajat ovat töissä ohi. Hurraa, hurraa, hurraa! Työkaveri on ansaitulla lomalla monta päivää, joten se tietää tuplahommia ja aika paljon itsekseni puhumista ja hyräilyä.

En todellakaan valita, totean vain. Minusta on hienoa, kun päivät kuluvat sellaista vauhtia, että ehtii nipin napin syödä ja pari kahvipaussia pitää - ja eikun jatkamaan hommia. Siinä ei ehdi paljon kelloa tuijotella. Toki taukoja voisi pitää useammin ja pitempään, mutta se taas tietää kaaosta työpöydälle. Onko siis vaihtoehtoja? Ei ole ei, ainakaan tällä työmoraalilla. Eh. Oma kehu se on, joka täällä tuoksahti justiinsa noin.

Ihmettelin vaan, kun jossain vaiheessa joku huikkasi, että pääkaupunkiseudulla on raju ukkonen ja lähes ulkonaliikkumiskielto. Etteivät vaan taas liioittele, kun kyse on pääkaupungista. Porissa sentään oli rrrankkasateet ja hyvin pärjäsivät. Kai. Täälläkin satoi jossain vaiheessa aika reippaasti, mutta sekös minun työtahtia haittasi. Päinvastoin. Rokkikanava soitti sopivasti Ukkosen, niin tipalla oli, etten alkanut hyppiä työhuoneessa pelkästä ilosta ja riemusta. Taukoliikuntaa ei sovi unohtaa.

Kumma tunne tuli tänään kesken kaiken sitä naputtelua. Taas kerran. Että miten tykkäänkin siitä hommasta. Enemmän siinä on niitä hyviä puolia, kuin huonoja. Huonot on ehkä yhden käden sormilla laskettavissa ja jäljelle jää vielä sormiakin. Kohta voi miinuksiin tosin lisätä sen, että Suosikkipoika vaihtaa pian maisemia.

Eilen sain pienen erityisen työvoiton, josta tuli hyvä mieli pitkäksi aikaa. Sain hoidettua asiakkaan asiaa eteenpäin, josta myöhemmin hyötyi varsinkin se asiakas. Pieniä asioita, työhön kuuluvia, mutta kun tietää itse hoitavansa hommat niin hyvin ja perusteellisesti, kuin vain kykenen, tuntuu vallan mukavalta, kun se tuottaa myös "tulosta". Asiakaspalvelua tämäkin.

3 kommenttia:

vintti kirjoitti...

Kuule sie...
Harvalla on niin korkea työmoraali kuin siulla- joten haistele ihan rauhassa ansaittua omakehua.
Lupa myönnetty!

Lue postit, niin tiedät- mitä keksin siun pään menoksi :-)
Kieltäytymisiä ei oteta vastaan, minun postini suodattaa sellaiset vastaukset roskiin, niin että siulla ei ole juuri vaihtoehtojakaan.

Mie katselin kadehtien pk-seudulla otettuja ukkoskuvia. Miekin haluan tuollaisia ottaa!
MIssä ukkonen? Tänne näin ja vähän sassiin, ja sitten tajusin, että sohvan alla vapistessa ei kyllä taida kuvaaminen onnistua. Höh..

Kiva, kun töitä piisaa- minullakin tälle päivälle, joten lorvimista ei ehdi harjoittaa, paljoa.

Nauti olostasi, työstä pitäminen ei ole vakava sairaus, se on itse asiassa aika suotavaa :-)

natina kirjoitti...

Ihan vain tiedoksi, se ukkonen ja salamointi oli hieno kokemus. Olin juuri niillä tietämillä Helsingin keskustassa. Once in a lifetime, jopa.

tinka kirjoitti...

Vintti,
kuulehan mie :] ja kiitos. Hajulupa myönnetty, tai siis otettu jo ihan omin luvin.

Kuten toisaalla jo kirjotin, nämä työntäyteiset päivät on ollu siitä hyviä, että viikko on tuntunut max kolmepäiväiseltä, koska huomenna on JO perjantai. Uskomatonta!

Luin postin ja hetkellisen jahkailun jälkeen sanon, että "Joo". Katotaan sitte, mitä siitä joosta seuraa, mutta tällä hetkellä ei tuntunu "En" hyvältä vastaukselta.

Ukkosta sais kyllä tänneki päin tulla ja eikö ne huomiselle vähän lupaile, joten ei oo pelkoa, että tulee.

Jes, pitkästä aikaa tämä erikoisen hyvä työvire, josta täytyy nauttia vaikka sormenpäät hellinä. Tee sie samoin.

Natina,
mie uskon sen. Siis tuon, mitä kerroit. Minusta oli kiva kattoa uutisista niitä salamointeja. Lähes turvallista.