7.8.2007

Tahmanäppis

Menin sitten ja torkahdin kesken telkkariohjelman, että varmaan meni alkuillan yöunet. Huomasin myös, että mies oli soittanut pari puhelua, mutta ei kukaan tullut sinne uniin kertomaan, että herää pölvästi ja vastaa (vielä vähemmän kukaan lauloi sullon jäänyt liian monta unta näkemättä. Olen meinaan toistanut ko. videota pari kertaa. On se vaan niin hyvä. Kiitos kuvaajalle. Toivottavasti levyversio on yhtä hyvä, ellei parempi.). No, eipä ollut hällä hätä. Kunhan muuten vain oli soittanut. On taas reissussa, mutta kotiutunee jo huomenna. Lyhyeksi jää taas tämä orpopiruilu.

Näistä säistä olisi paljonkin sanottavaa, mutta tulee hiki jo pelkästä ajatuksesta, joten antaapi olla. Sen vaan sanon, että on vähemmän mukavaa töissä naputella hikistä näppistä ja sama meno jatkuu näköjään kotioloissa. Tulee kummia aaltoja aina välillä sormenpäihin ja kämmeniin.

Pääsin tänään taas parturiin asti. Oli vähän tukalat oltavat siinä hikisessä penkissä, mutta onneksi nyt oli vaan leikkausaika. En olisi kestänyt sitä tuoliin liimautumista puolta tuntia pitempään. Irtokarvat naamassa lähdin hopusti kotiin ja hieno kampaus tökötteineen meni sen siliän tien suihkusta alas. Niin käy aika monesti.

Kukaan koskaan ei saa niitä irtohiuksia niin hyvin pois, että ne ei jotenkin jossakin pistä ja kutita. En ymmärrä, miten jotkut voivat käydä esim. ruokatunnilla kampaajalla tai ylipäänsä mennä johonkin (muualle kuin kotiin) suoraan leikkaamosta! Toki se riippuu, mitä siellä tukalle tehdään. Tiedän, että oma tukkani on aika Tapaus, mutta silti. Siitä saavat parturit aina jutunjuurta ja keskusteluyhteyden auki, jos ei muuten meinaa juttu luistaa. Pehmentävät sanojaan kyllä sillä, kun sanovat, että olisin tyytyväinen, että sitä tukkaa on ja paljon. Joo joo...

Olenhan minä. Hyvinä päivinä. Mutta kun se kasvaa yli, minulla keittää yli. Nyt menee taas loistavasti muutama viikko.

Voisin oikeastaan ottaa vielä vähän myötätuntojätskiä, ennen unille menoa.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Tinka oot ihana!

Mietin vain, että onkohan mun tänä kesänä syytä syödä d-vitaminia, niin vähän olen ulkona ollut. LOPPUISVATTEN JO NÄÄ HELTEET! Eiks viel oo joku mätäkuukin?

Mun on pakko ettii uus luottokampaaja. Ei sillä, nykyinen on Miirumaarun kummi ja hyvä ystäväni, mutta tuntuu ettei se muuta tee, kuin vähän pörröttää... ainakin viimeks sisko sanoi niin. En tiedä oonko ikinä ollu tyytyväinen hiuksiini.. tai oon ollu. Kerran.

-Annalinda-

Minja kirjoitti...

Heh, minulla on ihan sama juttu aina kampaajalla, tukkaa kun on ja paljon ja sitä pitää joka kerta päivitellä.
Lisäksi tukkani on melko taipuisa ja vetää helposti kiharalle, joten siitä riittää vielä lisää taivastelua ja ihmettelyä!

Ja kampaajalta pitää tosiaankin mennä suoraan kotiin, koska on kuitenkin joka paikka täynnä niitä hiuksenpätkiä.

Tinka kirjoitti...

Annalinda,
höpsistä höpsis! Tein vaan sen, mitä voin tehä :) Kamalaa ollu vaan lukea sinun toipilasajasta.

Jospa sulla sisälty ennesana tuohon sinun kommenttiin; VATTEN! Sitä tulee kyllä tässä pian. On tultava.

Juu, jos muut kans on sitä mieltä, että parturi vaan pörröttää, niin eikös sillon ole aika vaihtaa paikkaa :) Suosittelen. Mie olen melkein joka vaihtokerran jälkeen ollu tyytyväinen. Paitsi kerran 2. Noh, en menny toista kertaa samaan paikkaan.

Minja,
kiitos kommentista! Mukava ylläripylläri nähdä uusi nimi :)

Sinun kohalla sentään on aihetta ruotimiseen, kun on pitkä tukka :D Mulla on vaan lyhyt ja paksu :D Noin niinko kärjistäen.

Mie muuten ajattelin, että just pitkätukkaset ei niin hoppuile sen kotiinmenon kans, jos ja kun vaan latvoja tasataan haarahiuksista :)
Luulo ei ole tiedon väärti, eh.

Minja kirjoitti...

Kas kun minun tukalle suoritetaan yleensä lyhentämisen lisäksi sellaista keventävää karsimista kauttaaltaan, juuri sen paksuuden takia, niin siitähän sitä karvaa sitten lähteekin joka puolelle. Ehkä pelkkä latvoista lyhennys ei olisikaan niin tuskallista. :)

vintti kirjoitti...

HUomenta

Kurkkaa katsomassa tämän aamun polkan kommentista Ahmatin kysymys. Osaatko auttaa- tippuuko teiltä työmaalta jotain vinkkejä moiseen???

MInä kun en osaa oikein sanoa tuohon mitään viisasta :-)

Tinka kirjoitti...

Vintti,
kuten totesin just sinun loorassa, pitäis blogata tai ainaki lukea MYÖS työaikana :D Olis ehkä selvinny jo.

Ja jotenki tuntuu, että kaikkihan ne ruokapaikat on keskustassa tai sitte Rantatiellä Lietsuun päin. Morjens! :D

Lisbetti kirjoitti...

Minun hiukset taas on kamalan jäykät, ei tahdo taipua mihinkään. Että oma hankaluutensa siinäkin parturiressukalla :)
Ja parturissa käyn yleensä vapaapäivänä, että saan hipsiä sieltä suoraan kotiin..

Tinka kirjoitti...

Lisbetti,
heh, siinä taas yksi lisää, joka rientää suoraan kotiin!
Hukkaan menee nekin kampaukset ja tökötit, kun harva/kukaan ei mene vaikkapa illanviettoon suoraan parturista. Kiva olla jossain baarissa irtokarvat naamalla :D

Mulla on paksu ja taipuisa, lähinnä karvalakkimallia, jos se menee yli. Tulee ihme vauhtikiharoita aina suuntaan jos toiseen.

Sukulaissielu kirjoitti...

Olet saanut kunniakirjan. Käy kurkkaamassa blogistani