18.2.2009

Sinisten aatosten tuunailua

Tällä viikolla kuulemma on vuorossa sinisen kollaasin vuoro. Tehetti vähän taas työtä, mutta tuossa kaikki, mihin pystyin ja kykenin. Vähän on ankea meininki tässä pirtissä. Eh.


Keikka-, kynttilä- ja taivaskuva on arkistoista, muut löytyivät etsinnän tuloksena täältä kotoa. Tulipa vähän siivottua samalla, kun paikkoja katseli sillä silmällä.

2 kommenttia:

vintti kirjoitti...

Onp hauskasti yhdistetty erilaisia asioita tuon värin tiimoilta. Kuten sanottuna jo aikaisemmin, on siulla silmää.

Onko uusia ahistuksen aiheita, vai samatko rissaa? Mie olin ihan pönttö, kun en tajunnut kysyä olisitko lähtenyt miun ja Juniorin kanssa katsomaan Boltia? Nyt on himppasen myöhäistä, kun ostettiin jo liput. Istutaan herrasväen tavoin Juniorin kanssa parhailla paaikoilla ja suunnitellaan, että iso vasu pitää olla popcornia.
Tämä pitää pitäää mielessä, voitais tehdä tälläinen elokuva-häppeninki.

Siivous on aina hyvästä, mutta pakollisena vallan ahdistavaa kyllä.
Miun pitäis, mutta miten en jaksa oikein syttyä???

Millaista ohjelmaa vaikkapa maanantaina? Tulisittekos pompsahtamaan? tai sinä? Tai jotain?

Tinka kirjoitti...

Vintti,
eiei, ei suinkaan mikään nyt (entisiä enempää ainakaan) rassaa :) - tarkotin vaan tuota kollaasihommaa, että kun saalis oli vaan tuossa :D Pikkukuvana tuo nyt menee, mutta isompana; kauheata suttua.

Itseasiassa olo on ollu ihan hyvä, tällä hetkellä.

Bolt? Piti ihan googlettaa, että mikämikä, mutta juu, ei haittaa, vaikket kysyny. Tuppaa itkettään myös nuo tuomoset filmit ;)

Maanantaista en osaa vielä ihan tarkkaa sanoa, mutta periaatteessa se kävis. Ollaan yhteydessä tuosta lähempänä. En malta olla näkemättä lattioita ja PAKKIA :D