23.2.2009

>39,1<

Käytän paremman hetken hyväkseni ja naputan sen verran kun ehdin, että hengissä. Lauantai valkeni tukalissa merkeissä ja senhän tiesi, miten viikonlopun vietin. Kuumeessa ja peiton/peittojen alla pääasiassa. Mistä lie taudin pukkasi, mutta kyllä se vaan tehetti. Siinä unen ja valveen rajamailla sitä ehti miettiä ja kuvitella kaikenlaista. Muistui kummasti mieleen taannoinen sairaalaviikko keuhkokuumeen takia ja sitä en haluaisi enää kokea.

Olin jo valmis menemään (!) tänään jonnekin lääkäriin, jos kuume jatkaa huiteluaan 39:ssä ja lima kiusaa kurkkua ja keuhkoja - mutta kappas! Olenko tyypillinen viikonloppusairastaja jopa työttömänä, koska nyt on jäljellä enää vain räkätauti, ei kuumetta. Toki tämä voi olla liian aikaista hihkumista, mutta tällä hetkellä tilanne on hallinnassa. Lääkäri-sanan lausuminen ääneen karkottaa aina kivun ja säryn. Kuuman juominen monta kertaa päivässä pitää puolestaan röörin aika hyvin kunnossa, mutta se kakominen vaatii kotiolot.

Menenkin tästä...

4 kommenttia:

tia kirjoitti...

No hyvä että pääsit pelkällä säikähdyksellä, ettei pahemmin alkanut kotiutumaan tuo flunssa. Nyt voisit harrastaa höyryhengitystä kuuman juoman välissä.

Annalinda kirjoitti...

Pikaista paranemista :D

Anonyymi kirjoitti...

Kuume on aika tiukka, joten muista huilata loppuun asti, ettei tule jäkitautia. Jos keuhkot tuntuvat kipeiltä, mene heti- tarkoitan heti lääkäriin, ettei pöpö keuhkoissa, ja saat siihen nappeja.
Kauanko sitten se hampaan lääkekuuri loppui?
Toivottavasti helpottaa- ja pian!
Soita, jos tulee jotain akuuttia,mitä tarvitset- niin suhautan apuun.

vintti

Tinka kirjoitti...

Tia,
katotaan nyt. Oli minun tuuria matkassa, tuli takapakkia :] ja kuume palasi, muttei niin korkeana. Tarttee vähän tutkailla, mikä on seuraava liike.

Annalinda,
kiitos :)
Hyvää loman jatkoa!

Vintti,
kuten sanottu, kuume palas, kuinkas muuten. Ja tässä kohtaa näemme sen eron, miten helposti menen suu-lääkärille, mutta kun on muista paikoista kyse, nousee kynnys.

Ed. kuuri loppu viime viikon lopulla, muistaakseni. Ja siitä heti perään tämä. Ai, että mie nautin :# Ei yhtään enää lisää lääkekuuria, toivon!

TenaLadyt olis tarpeen :D
Ei vais, vitsi vitsi - vielä selviän, mutta palataan aiheeseen muutaman vuoden päästä.

Kiitos kumminki :)