19.12.2007

Taitaa se siellä jossain piilossa olla

Anteeksi vain, mutta ne on taas blogitonttujen kolttosia, nuo turhat (haamu)päivitykset keskellä päivää, vaikka Blogilista muuta ja muuksi väittää. Ei kannata uskoa kaikkea, mitä netissä lukee.

Vaikka töissä olisi kuinka tylsää, luppoaikaa tai muuten vain kirjotuttaisi, niin minen työaikaani tähän hommaan haaskaa. Siksi, koska en voi, enkä halua, en pysty, enkä kykene. Tänään tosin olin siihen aikaan tylsistymässä palaverissa, kun senkin ajan olisi voinut tehdä niitä oikeita töitä. Onni onnettomuudessa on, että edessä on vielä kaksi normaalia työpäivää, joten enköhän työpöydän saa "puhtaaksi" ennen joululomaa. Välipäivinä jatkuvat taas harjoitukset ja hammasten kiristelyt.


Tänään taisi pilkahtaa hetkellisesti tai sitten erheellisesti sellainen joulumieli tuolla jossain. Kuulin joululauluja kesken kaiken ja jouluyllätykset työpaikalla ja yhteistyökumppaneilta piristivät kummasti päivää. Ehkä se vielä tästä... Vielä kun saan viikonloppuna kotiväen tänne, niin joulupaussi voi alkaa. Muutamia harmituksen aiheita tässä vielä on, mutta ei mitään vakavia.

Eikös se ole oma hyvinvointi kaiken a ja o, ainakin melkein. En tarvinnut pukkia, kun hommasin (viimeinkin löysin!) itselleni sen Tom Hanksin elokuvan, jonka ovat nähneet kaikki muut, paitsi minä. Nyt vaan odotan sopivaa hetkeä vajota sohvalle. Sen lisäksi on vielä tulossa mm. hyvää paineenpurkumusiikkia. Jos ei mikään muu auta, niin täytyy soittaa repeattina Ukkonen, niin eiköhän tämäkin akka tokene. Vähäksi aikaa. Mutta ettei menisi pelkäksi hengenravinnoksi, niin ostin myös yhden 9 senttisen turkoosin pallon. Voin kyllä suositella. Mies on aika laiska hieromaan, mutta onhan näitä ovia ja seiniä asunto täynnä.

Piti ostaa joulutähti, mutta ostinkin nipun tulppaaneja. Sen varjolla toivotan kaikille kellarissa kävijöille hyvää joulun aikaa! Voipi olla, etten ehdi muutamaan päivään tätäkään vähää täällä käydä jaarittelemassa, koska ja siksi. Ei se hiljaiselo siis joka kerta tarkoita sitä, että olisin pahalla päällä.

4 kommenttia:

Sukulaissielu kirjoitti...

Hyvää joulua Tinkan kellariinkin.

Ihanat tulpaanit.
Leppoisaa lomaa. Lataahan akut silloin.

tipi kirjoitti...

Sytytä tuikkuja,
tuhlaa rakkautta,
kutsu tontut ja enkelit kylään.
Kata pöytä sydämen kammariin,
anna onnen ja unen tulla.
Hyvää joulua!

vintti kirjoitti...

Jouuuuuuuuuuuuuuuuuuuulurauhaa ja kaikkea kivaa !

Tinka kirjoitti...

Kiitos paljon,
Sukulaissielu, Tipi ja Vintti!

Taisi käydä niin, kuten Tipi toivotti :) On vähän hankalaa palata arkeen, mutta pakkohan se on ollut. Minulta mitään kysytty.