5.12.2007

Ei oo helppoo olla nokialainen

Pääsi taas tämä homma vähän lipsumaan, niin kuin entisellä hiihtäjällä, mutta niin se vain on näillä säillä ja keleillä. On ollut muka kiirettä ja laiskuutta sopivassa määrin, etten ole malttanut kirjata ylös kaikenmaailman ketutuksia ja ilon aiheita.

Pitkin viikkoa olen tyhjennellyt pyykkikaappia sekä Topin kovalevyä. On tullut katsottua mm. Voikkaan dokumentti ja liikututtua ihmisten kohteluista ja kokemuksista. BB:n viimeinen viikonloppu ja sen vihon viimeinen lähetys oli pakko katsoa (jotain hyvää oli siinä, että Sauli voitti. Sen vähän perusteella, mitä lähetyksiä seurasin, niin siitäkin neljän koplasta hänelle sen soin. Nikokaan ei olisi ollut paha vaihtoehto, mutta koska äänet eivät riittäneet, niin hyvä näin.).

En kovin montaa päivää ehtinyt nauttia lumisista teistä, kun jo taas luvataan vesisateita. Jee jee ja hyvää joulunalusaikaa vaan kaikille! Mutta loppujen lopuksi on aivan sama, mikä on ilma, koska edessä on monta päivää vapaata. LOMAA! Niin, tai ainakin koko loppuviikko. Seuraava pitempi paussi onkin jouluna, lukuunottamatta välipäiviä. Jonkun täytyy olla töissä ja se joku sattuu olemaan tämä hermoheikko. Aina ei voi voittaa almanakka-arpajaisissa.

Viime päivien ongelmat Nokialla jaksaa ihmetyttää ja kauhistuttaa. Aina niin itsestään selvä (puhdas) vesi onkin yhtäkkiä kaikkea muuta. Ei voi käsittää. Jälkiseuraamukset vaan pahenee pahenemistaan, mitä useampi päivä on kulunut. Lisätakapakkia taisi vielä tulla noroviruksen myötä. Ahistaa pikkusen naapurikaupunkilaisten puolesta. Ajatellapa omalle kohdalle! Vesihän kuuluu monella tavalla jo aamurutiineihin, niin miten sitä ilman osaisi edes olla! Ei helkutti.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No tykkäsitkö?

Kone 17 on muuten kyseisen dokkarin "ensimmäinen osa".

-Annalinda-

Tinka kirjoitti...

Annalinda,
no, tykkäsin tykkäsin!
Jos elokuva tm. itkettää ja/tai naurattaa, se on onnistunu tehtävässään.

Lopputekstit ehti tulla vähän matkaa, kun ajastus oli katkaissut tallennuksen. Pöh.
Mutta se ohjaaja, sehän tais olla "nuori" kaveri ;) Ei mikään 6-kymppinen ;)

Tuota Kone 17:ää en muista.

Anonyymi kirjoitti...

Mie puhuinkin "ohjaajasta". Niin se mulle itsensä alussa esitteli. Sittemmin kyllä tajusin tekeväni töitä kuvaajan kanssa.

Mie olin lopputeksteissä lopussa mainittuna, tosin hienolla tittelillä!

-Annalinda-

Ja sitä paitsi. Oikea ohjaaja ei ollu mikään kovin nuori sekään. Muttei vanhakaan.Muutaman kerran tapasin tyypin.

Tinka kirjoitti...

Aa, no sitte, ilmankos,
Annalinda :)

Tais jäädä titteli huomaamatta ja paljon muutaki, vaikka yhen tutun etunimen bongasin, mutta ei tainnu osua :D

..niin no, mikä on nuori, mikä vanha.. joskus, joissaki tilanteissa alle 5-kymppisetki on nuoria ;D