7.12.2007

Uusia ja vanhoja löytöjä

Juhlista on selvitty, kuka mitenkin. Minun piti tänään lähteä kalenteri- ja lippuostoksille, mutta niin vain tuumasin, että mikäkös hätä tässä. Vuosi ei ole vielä vaihtumassa ja jos ovelta en saa lauantaina lippua, niin voi voi. Vähän toivoisinkin, että myisivät ei oota. Ei ole ainakaan vielä mitään suurempaa keikkaintoa.

Vaikka pidän vesisateesta, ei se tarkoita sitä, että ainoana lomapäivänä tarvitsisi sataa. Vähän latisti tunnelmaa ja karisti menohaluja lähteä kaupunkiin. Tässä kun olen ensimmäisen aamuheräämisen ja kaurapuuroilun jälkeen ketkutellut, nukkunut, herännyt uudelleen ja suihkutellut, tulin siihen tulokseen, että pakkokos sinne on lähteä. Just tänään. Ei niin mikään. Mikä valinnan vapaus! Aina voi perääntyä, jos ei ensimmäinen vaihtoehto miellytä. Jahkailulla ei ole tämän asian ja aamun kanssa taas niin minkäänlaista tekemistä. Juuei.

Plarasin tässä viikolla Kirjanmerkkejä (ent. Suosikkeja) ja tein muutamia löytöjä, jotka olin unohtanut, koska käytössä on vain muutama vakiosoite. Löysin Ikun uudistetut sivut ja auts! miten osui ja upposi sivulla soiva pätkä. On taas hyvää odotettavissa!

Kuuntelin Ikua enemmänkin vuosina 90 - 91, jolloin Mustaa valoa oli kova sana. On kyllä edelleen, jos sen vaan uskaltaisin levylautaselle laittaa. Voipi olla, että nostalgia iskisi sellaisella voimalla, etten siitä helpolla selviä. Viimeksi, joskus 94 - 95 sain Ikulta Haloon ja se oli pieni pettymys. Sen jälkeen tapahtui kaikenlaista ja aikaa kului ja mies ja musiikkinsa jäi aika paljonkin taka-alalle ja melkein unohduksiin. Mutta olipa kyllä mukava löytö! Täytyy ottaa asiaksi yrittää etsiä niitä välissä tulleita levyjä.

Taannoisen Aamulehden uudistuksen jälkeen sarjakuvaosuus on päässyt arvoon arvaamattomaan meidän aamuissa. Tahtoo sanoa, että jopa minä luen muitakin sarjiksia, kuin Viiviä ja Wagneria. Yksi uusi suosikki on Pertti Jarlan Fingerpori. Tästä linkistä voi katsoa ja löytää aika helmiä, jos niikseen tulee.

2 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Täälläkin blogger hiukan oikutteli.
Mutta ei se mtn. =)

Muuttokin katkoi hetkeksi
(kokonaista puoli päivää)
nettiämme.
Mutta sellaista se elo on.


Meillä kiltisti sataa öisin. =)
Päivällä sataa sitten siellä muualla.
Hmmm... =)

Tinka kirjoitti...

Hallatar,
outoahan se oliskin, jos aina kaikki toimis, ko rasvattu.

Muuton aikana onki ehkä hyvä olla vähän aikaa ilman nettiä - tulee ainakin muutettua..

Juu, vettä täällä on kyllä tullu ihan tarpeeksi. Lunta ei ole enää, ko kasoissa. Noh, eipä ole ainakaan liukasta, mie tykkään !! :D