2.10.2008

Helppo se siellä etelässä on vaahdota!

Meni minne meni, joka puolella on nyt aiheena Alma Median boikotointi. Blogit, Facebook - hyvä, ettei kohta ala sähköposti suoltaa käskyjä boikotoida. Hyvä se on Hesarin lukijoiden sieltä etelästä huudella ja antaa "käskyjä". Minun nuoruudessa oli joillakin tahoilla muotia boikotoida Mäkkiä ja Shelliä, noin parina esimerkkinä, mutta se on kokonaan toinen juttu. Toista välttelen edelleen.

Niin ikävä juttu kuin Johanna Korhosen tapaus onkin, niin en mene siihen lankaan, että peruisin molemmat lehtitilaukseni, Aamulehden ja Pohjolan Sanomat. Syyttömiähän ne ovat, vaikka ovatkin Alman lehtiä. Toiseen minulla on henkilökohtainen side ja historia, enkä voi millään ilveellä syyttää esim. Posaria, että se olisi osallisena ko. tapaukseen. Miksi siis sitä boikotoisin? Ja mistä niitä uutisia lukisin? Hesarista en ainakaan. Se ei ole hyvä vaihtokauppa tällaselle maalaiselle.

Ja katsotaan vaan, kuinka pitkään se boikotointi kestää. Kohta alkaa vaalimainonta oikein kunnolla...

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ite oon vähän toisella korvalla seuraillut tota Alma-media hässäkkää.
En ite ryhtyis boikotoimaan, vaikka onhan toki ihmisoikeusloukkaus vakava juttu, mutta jotenkin tuntuu liiotetulta.

Ja muutenkin on jäänyt vähän sellanen maku, ette kaikke oo menny ihan niinkun tää Johanna Korhonen ilmasee asian, voihan tää puolison sukupuolen väärinymmärtäminen olla tietty osa syy, mutta olihan siinä pakko olla jotain muutakin. ( Tai niinkun mainittiin, sen puolison poliittinen aktiivisuus).

..Ja tämähän on vain minun mielipide :)

Tinka kirjoitti...

Laura,
kiitos kommentista ja mielipiteestäsi :)

Minusta tässä maassa nimenomaan tuo boikotointi menee joskus vähän yli. On helppo vouhottaa muiden perässä.

Totta, molempien selitykset ehkä vähän ontuvat, mutta silti minusta ontuvinta tekstiä on suoltanut Telanne. Ja kaiken huippuna Lapin Kansan nykyinen pt. Huoh. Puhukoon vaan omasta puolestaan, ei koko Lapin läänin. Hävettää moinen ahdasmielisyys.

Ja kuten todettu Posarin kohdalla, pt:n puolison poliittinen aktiivisuus ei haittaa yhtään mittään. Höpö höpö puhetta vedota siihen.

Mutta seurataan tilannetta, mihin päin se kehkeytyy.