1.10.2008

Julkista tietoa

Ensin tuli vastaan tämä ostouutinen ja sitten tämä uutinen, josta kyllä jotenkin järkytyin, että ei voi olla totta. Ja mitä enemmän asiasta juttuja lukee, sen enempi kivistää.

Muistan lukeneeni jo aiemmin Korhosesta ja valituksi tulemisestaan uuteen tehtävään, josta yllätyin positiivisesti. Mutta, että ihmistä voidaan kohdella tuolla tavalla! En sulata, enkä ymmärrä. Hyvä, ettei Korhonen ottanut rahoja ja pitänyt suutaan supussa. Julki vaan tuollainen kohtelu!


Kaiken lisäksi löysin tänään "hyvän" työpaikan, tosin tässä vaiheessa vielä työpaikkailmoituksen, mutta se on liian hyvä ollakseen totta ja vielä osuessaan omalle kohdalle. Katsotaan, miten käy. Olen kyllä aika innoissani, mutta sehän ei vielä riitä. Hakuja on vähän joka suuntaan, elättelen muka toiveita, että jossain kohtaa edes nykii.

Jännittää kuin pientä eläintä!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vinkkaa nyt jotainkautta, että millainen täky..

vintti

Annalinda kirjoitti...

Mie jännitän täälä sun kanssa! Ja pitelen peukkuja sillon tällön jos vaik auttas vielä asiaa!

Tinka kirjoitti...

Vintti,
kyllä mie kerron sitte joskus jossain.. Sori, kun panttaan, mutta en haluais etukäteen kovin tämän enempää hehkuttaa. Tässäki oli liikaa, mutta kun en meinaa housuissa pysyä! :D

Annalinda,
kiitos kovasti! Kyllä tässä saa taas odottaa ja jännittää ihan täysillä, miten käy. Vähän niinko odottais täysosumaa lotossa; hullun tuuria.