19.12.2006

Jälkeen kahdeksan

Eilinen pysäkillä turhaan seisominen taisi tehdä tepposet; tänään on taas vaihteeksi tuntunut tullako kipeäksi vaiko eikö tulla. No, ei tulla! En halua viettää ainoita lomapäiviä nokka tukossa sängyn pohjalla, joten yrittänyt tässä nyt pitkin iltaa lääkitä ja parantaa oloa. Kuumetta en uskalla edes mitata. Tuskin sitä kunnolla vielä on, mutta jos oikein laakereilla lepäilen, niin sehän on varma, että ensimmäinen vapaapäivä ja PLIM! Olen kipeä.

Saatiin tänään töissä kova paketti. Piti säästää se aattoon asti, mutta niin vain se poltteli sormia, että avata piti. Oli ihan mukava lahjus, eikä onneksi mitään juotavaa/syötävää. Pahin pelkoni oli viinipullo. Niitä kerääntyy ihan tarpeeksi, kun ei ne mistään päästä häviä.

Pehmeä paketti = villasukat olisi ollut työnantajalta melkein yhtä toivottu. Tänään varsinkin pitkin päivää kaipasin lämmikettä jaloille, jopa niin paljon, että suunnittelin jo vieväni töihin villasukat. Mikäs siellä köpötellessä villasukat jalassa. Tosin, nyt kun tämän mainitsin ääneen, pitänee unohtaa koko ajatus. Mutta hyvä se oli. Pitänee vaihtaa sisäkengät talvimalliin.

4 kommenttia:

vintti kirjoitti...

*ojentaa villasukkia*

Hallatar kirjoitti...

Villasukkia ja viiniä! =D
Aaaah!

Niillä flunssa lähtee...

Tinka kirjoitti...

Vintti,
kiitos :)

Tämä päivä meniki sitte ihan hyvin ilman lisäsukkia, kun pakkanen lauhtu.

Hallatar,
viiniin mie häyn kyllä sanoa, että YÄK! En oo maistanu vielä semmosta, josta voisin sanoa, että "onpa hyvää!" :)
Lunssa lähtee ja lähti taas takavasemmalle vähän tujummalla paukulla.

Ja hei, Kiitos kortista!!

Hallatar kirjoitti...

Ollos hyvä... ;D