30.12.2006

Uutta matoa koukkuun

On se hyvä, ettei mitään isompaa tarvitse ostaa kuvan perusteella. Vaikkapa nyt esimerkiksi asuntoa. Viimeksi kun kirjoitin siitä Hervannan (yhdestä) helmestä, joka vaivasi siihen asti, kunnes sen näki. Hintaansa nähden pintaremontti tehty aivan liian juosten kusten. En väitä, että itsekään saisin välttämättä parempaa jälkeä, mutta kun olen nähnyt esim. äitini tapetoinnit, niin senkin voi tehdä hyvin, vaikkei olisi mikään remonttitaina. Ko. asunnossa oli paljon hyvää, mutta enemmän huonoa, että siihen rahojaan laittaisi kiinni.

Seuraava!

Tänään käytiin toisessa asuntoesittelyssä ja sekin tuli hylättyä heti kun sisälle pääsi. Kyllä ne hienoja kuvakulmia nettiin laittavat, mutta lähikuvat - ne näkee vasta itse paikanpäällä. Hyvä niin. Haku jatkuu siis edelleen ja heti huomenna. Huomiseen kohteeseen olen kyllä tykästynyt kovasti paljon, mutta aika näyttää, mitä sekin on todellisuudessa ja jos niitä tykkääjiä on muitakin, kuin me, niin voi olla, että jäädään kynnykselle ruikuttamaan sitten aikanaan. Nyt vaan on sellainen kutina tuolla jossain, että kaikki on mahdollista. Kerrankos sitä kutinoista olen erehtynyt, mutta ei nyt taas takerruta sivuseikkoihin.

Nyt pitäisi olla kovasti valmistautumassa illanrientoihin. Treffataan ystäväpariskunta ja mennään kuuntelemaan raskasta rokkia. Naurettava ajatus, mutta yritetään olla naamat sopivasti peruslukemilla ja nauttia illasta.

Jotenkin vain voisin mielummin istua tämänkin illan tässä koneella ja etsiä asuntoja. Nyt on tosi kyseessä tuon haun kanssa.

4 kommenttia:

sea kirjoitti...

Kun kumminkin etsii sitä OMAA asuntoa ei pidä tyytyä mihinkään. Etenkään jos ei kerta nykyisestä ole mikään kiire pois. Kyllä se oikea tulee kohdalle. Tulihan se oikea mieskin. ;)

tikna.. eikun tinka -hik! kirjoitti...

Sea,
totta turiset taas - toisaalta.
Mutta tuo "Etenkään jos ei kerta nykyisestä ole mikään kiire pois" --- kun se kiire ja halu on ollu jo monen monta kuukautta! Nyt alkaa mitta olla täysi ja pakko tehä asioitten eteen JOTAIN.

tipi kirjoitti...

Onnea oman kodin etsintään! Se on iso juttu ja hyvää kannattaa odottaa.
Kaikkea hyvää sinulle ja miehellesi ensi vuodelle.

Tinka kirjoitti...

Tipi,
kiitos paljon!
Niin on, ja nyt taas muistaa harmitella, minkä ihmeen takia on pitäny jahkailla tähän asti :|
Lohuttavaa on se, että ei se ole vieläkään liian myöhästä. Täytyy vaan tohtia ottaa se yks iso askel - sitte pääsee jo eteenpäin.

Kiitos, hyvää alkavaa vuotta teänki perheelle!