14.12.2006

Vaihtelevat mitat

Stop the press! Juuri, kun olin päättänyt lahjoa vain harvoja ja valittuja jouluaattona, sain tiedon, jonka mukaan pitäisi muistaa jotain "tuntematonta" pikkujoulupaketilla. Auts. Olipa muuten harvinaisen hankala hankinta, kun viimeksi niitä muutaman kolikon ostoksia olen tehnyt ala-asteella. Valinnan tein kuitenkin vähän sillä silmällä, että mitä jos itse saisin ko. paketin, keksisin sille oitis käyttöä.

Pikkupaketti ei ollut ainoa, mitä kotiin lähti. Piti ostaa myös uusi "parempi" pöytäliina. Niin kauan, kuin meillä on tuo vanha (eka asunnostani lähtien kulkenut mukana ja sen on näköinen ja kokoinen) keittiönpöytä + neljä tuolia, yhtä kauan se kaipaa piristystä ja piilotusta. Haaveissa on edelleen uusi kuuden tuolin pöytä, mutta niitä odotellessa... Täytyy ensin vähän säästää ja pähkäillä, minkälaisen oikeasti haluan. Mieheltä on turha kysyä, siltä suunnalta ei tule komppausta tämän asian tiimoilta.

Minun piti alkuviikosta kaventaa/pienentää suoria housuja vyötärön kohdalta, mutta nyt, kun kokeilin - en enää tiedä, onko ollenkaan hyvä idea. Ei nyt varsinaisesti kiristä, mutta tuntuvat pysyvän jalassa ihan hyvin ilman henkseleitä. Taisin innostua liian aikaisin kaventumisesta. Ja täytyyhän sitä jättää syöntivara, ettei pikkujoulut mene aivan hukkaan.

Ilman puolesta jännittää, tuleeko se talvi just nyt vai vasta joulun jälkeen. Tuosta ropinasta päätellen taitaa mennä vielä tovi. Uni - se tosin taitaa tulla heti kohta. Ollut pitkiä päiviä töissä ja muuta haahuilua kaupungilla, joten vapaa-ajan ongelmia ei ole havaittavissa.

Hyvää yötä.

Ei kommentteja: