27.12.2006

Varotuksen sana

Niin, sitä minä vain ajattelin naputtaa, että mitä pitempi loma, sen hankalampaa olla töissä! Oli meinaan niin takkuinen keskiviikko, ettei mikään maanantai ikinä! Ja se on paljon se, jos minä valitan normaalin työpäivän pituutta, lasken tunteja kotiin pääsyyn, yritän pysyä hereillä, vaikka väkisin - ja yritän koko ajan pitää ajatukset kasassa, jos niitä töitä kerta meinaa tehdä. Ja olihan niitä.

Yksinkertaisesti kamala lomaltapaluupäivä. Toivottavasti huomenna on paremmin.

Uni loppui jo aamuneljältä ja siinä sitten vartin välein siristelin kelloradiota, että joko nyt? Pahinta oli herätä yöllä johonkin ihme kummitushäröuneen; kädet koukussa, toinen käsi poskella ja olin niin jännittyneessä tilassa/asennossa, etten ollut varma, uskallanko edes avata silmiä. Kun tajusin, että mies korisee vieressä, valkeni totuus, että sehän olikin vain unta, missä kummitteli ja päässä tuntui välillä kamala jyske ja meteli. Tosi tervettä.

Haluan takaisin viiden päivän työviikot ja viikonloppuvapaat! Niiltä sentään tokenen ihan sujuvasti.

7 kommenttia:

Siru kirjoitti...

ÖH,ymmärrän..
Ilman korisevaa miestäkin...
Heräsin 03.54!! Että voi olla ihminen sekaisin?!

Latasin pyykkikoneen,kahvinkeittimen ja kävin röökillä. Menin takaisin vällyihin aivopesten itseäni:"Ei ole ihanampaa, kuin herätä todetakseen,että voi nukkua..
Varmaan tunnin pyörin ja heräsin juuri nukahdettuani pönttö sekaisin.
Onko aamu? Mikä maa..
Josko tää.. pitää yrittää purkaa ulkoiluun..

tinka kirjoitti...

Siru,
"kiva" kuulla, että ei se sullakaan hyvin menny eka yö :D

Mutta viime yö - nukuin ko tukki. Kun pään tyynyyn laitoin, katoin kelloa vasta 5.30. Mikä hieno alku päivälle :) Katotaan, mihin se kaatuu.

Hyvää torstaita!!

vintti kirjoitti...

Ja miun pitää lähteä Rauta-Otraan hakemaan taloyhtiölle tavaroita, jotka arvon asukastoimikunnan puheenjohtajan roolissa olen ostanut, muuten olisi uni maistunut- mutta ei voi.

Haalia lomalle ttöitä- vähänkö on siis tylsää?
Mutta oikeestaan joo, kiva kun on jotain.
Samalla reissulla nyt vihdoin haen ne - mitkä ne oli- ne tuet kuitenkin, eikun kannattimet sinne astiakaappiin, ja sitä hyllyä varten, se on edelleen laiitamatta.
Ja pitkällisen tarkastelun, etsinnän tuloksena voin kertoa, että joudun osatamaan ne huonot- niitä hyviä ei ole, ei löydy- mistään.

Lenkkeillä, Tinka on pakko, sillä vaaka pompsahti. NYt ei ole pelkoa, että loppuisi motivaatio, tai mikään muukaan kesken.
Mukavaa työpäivää- toivottavasti pino papereita on tänään hieman sileämpi, ja pienempikin. Ihmiset mukavampia ja kello käydessään ripeämpi.
Peukutan kovasti.

Siru kirjoitti...

Niin nukuin minäkin! Mutta katsottuani kelloa TASAN 05.30 totesin mulla olevan vielä tunti aikaa nukkua. Ja sen tein,hähää.
Mut miks pirus taas väsyttää?

Tinka kirjoitti...

Vintti!

Mitäpä ei kunnon pj. tekisi yhteisen hyvän puolesta :) Toivottavasti löyty, mitä pitiki ja vallanki ne kannattimet! Oot aika monta viikkoa/kuukautta niitä ettiny.

Motivaattori - sepä se. Vähän sama, mikä ajaa meitä taas asunnonhakuihin. Motivaatio. Jaksuja lenkkeihin.

Hyvä päivä oli taas tänään, kiitos peukutuksesta. Paperipinot oli ohkasempia, mutta niitä oli useampi, mutta tällä kiirillä niitä teki ihan ilomielin. Uni paras lääke on...


Siru,
hähää ittelles - mullapa ei väsytäkään :) Tuo on paha, kun herää liian aikasin ja nukahtaa uusiks. Kahta pahemmin pönttö sekasin. Muutenhan meillä ei ole ;)

Siru kirjoitti...

No ei oo ikinä ollu!?

Tinka kirjoitti...

Siru,
ekkai sie toista väitä :D