4.12.2006

Vähän niin kuin torstai

Tässähän menee pää entisestään pyörälle, kun keskelle viikkoa tarjoavat, lähes tyrkyttävät vapaata! Ai, että! 6. joulukuuta saa taas uuden merkityksen. Nyt en ollut oikein varma, onko nyt maanantai vaiko mikäkö päivä. Tuntemusten mukaan on kuitenkin ollut vallan hyvä päivä, joten kai se on todettava arjen alkaneen.

Paljon mieluummin herään arkena klo 5.30 kännykän piipitykseen, kuin viikonloppuaamuina 7 - 8 jälkeen naapurista kuuluviin jankutuksiin tyyliin "Vihtoria ei kaada", "Vihtoria ei kaada" ... "Nestori, ymmärräksää", "Nestori, ymmärräksää" - ja noita liioittelematta toistaen sen 30 kertaa. Nimet on muutettu, mutta tapaus muilta osin tosi. Siinä vaiheessa tämä naapurin täti kyllä heräsi aamuun valkeaan, mutta muistutin ensimmäiset minuutit peeseelle ammuttua karhua, kun teki mieli hyppiä tasajalkaa ja huutaa, että lopeta se jankkaaminen! Kyllä se Nestori varmasti ymmärtää vähemmälläkin vai onko se vanhemman päässä se katkos. Jumalaare! Kertaus on opintojen äiti, mutta joku roti siinä jankkaamisessa!

Piti jälleen osallistumani Joulupata 2006 keräykseen, mutta iski todellisuus päin naamaa. Omat mätkyni kun maksoin (osa I) menin vähän miinuksille. Mies avitti sen verran, että pääsin plussan puolelle ja tässä nyt sitten kärvistelen seuraavaan tilipäivään saakka. Pääsikö yllättämään vauhtisokeus? No, ei, mutta sen nyt arvasin, että marraskuu on (toukokuun lisäksi) pahin kuukausi laskujen suhteen, joten menoja on ollut tuloja enemmän. 15. päivä helpottaa taas.Jotkut asiat ne vaan pysyvät; kruunut. Vieläköhän omat, vanhat ruottin kolikot kelpaisivat kauppaan, vai joko ne on poistettu käytöstä. Ei voi tietää, kun pitää pelleillä euroilla. Paikallisen lehden mukaan aika moni oli viikonloppuna käynyt Ideaparkissa. Me vielä jahkaillaan. Toivottavasti tarpeeksi pitkään.

4 kommenttia:

Sukulaissielu kirjoitti...

Voi Venäjä! Totta... tuollanen tankkaaminen ja tuohon aikaan. No toivottavasti ei mennyt ihan piloille koko viikonloppu.

Minä ootan jo keskiviikkoa. Sirkuksessa taas kaikenlaista tohinaa jota minä katselen kulmat koholla. Kohta onneks on joululoma.

Tinka kirjoitti...

Sukulaissielu,
sehän se, että kun jo pe ja la yöt meni vähän häröille, niin olis voinu ja halunnu nukkua sunnuntaina _vähän_ pitempään, mutta toisin kävi.

Joululoma..? Mikä se semmonen on?
Ei vais - koita jaksaa nämä loppupäivät, ja onhan se keskiviikko jo ylihuomenna!

vintti kirjoitti...

Mie oon ajatellut uskaltaa sinne Ideaparkiin ehkä tuossa maaliskuussa, aikaisemmine n todellakaan aio sinne hortoilemaan mennä.

Kamalaa, hirvittää ajatuskin moisesta.

Tinka kirjoitti...

Vintti,
sepä se, että kun kohta on alennusmyynnitki, ni eihän sitä "rauhallista" aikaa tule, ko vasta kevätpuolella.

Noh, mikäpä kiire tässä, ko kaikkea saa täältä lähimaastostaki :)