9.2.2007

Saunanlämmöstä kellarin viileyteen

Jos jotain negatiivista pitäisi noista paukkupakkasista sanoa, niin sen verran voinen todeta, että ne tuntee käsissä kuivuutena. Toki on omaa tyhmyyttä haahuilla tuolla aina hetken ilman kintaita, mutta kun... Ei tahmatassut tosin niin pahana ole, kuin entisessä elämässä, jolloin jouduin pesemään niitä monta kertaa päivässä, eikä niitä tod. rasvattu mennen tullen palatessa. Rystyset verillä kuljin, kun kämmenet välillä nyrkkiin suljin.

Muuttohärdellissä oli sen verran kiirusta, että ei ehtinyt joka välissä vetaista huulirasvaa. Sen tietää, mitä siitä seurasi, mutta nyt alkaa olla normaali olotila. Voi hymyillä ja nauraa taas täysin vapautuneesti.

Mutta siinäpä ne kuivat aiheet.


Loistava perjantai ollut. Ainakin siinä mielessä, että mies yllätti itseni ja minut siivotessaan vanhan asunnon ja tämän uuden asunnon saunan. Tuli kai siihen tulokseen, että jos se minusta on kiinni, pääsemme vasta juhannussaunaan. Mokoma. Oma takarajani kaikille noille siivouksille oli tuleva viikonloppu, mutta eihän se sitä uskonut, vaan laittoi tuulemaan. En valita. En todellakaan valita.

Nyt on vanhat avaimet jätetty tiskipöydälle ja saunassa käyty. Olo on aika totaalisen väsynyt, vaikka takana onkin pelkkä työviikko. Seuraavat kolme viikkoa on taas vähän helpompaa, kunnes taas työmääräkin tuplaantuu, koska työkaveri lomailee. Aiai, mitähän siitäkin tulee. Ei lomastaan, vaan niistä hänen töistään minun tekemänä. Ahistaa jo nyt pelkkä ajatus.

Eilen ratkesi Idols-kisakin. Turhaa ohjelma-ajan haaskausta lähettää loppu jaksoja. Tähän saakka olen ajatellut, että annetaas niille muillekin mahdollisuus, kun olen ollut vähän epävarma, mutta nyt on aika selvät sävelet. Ihmeitä täytyy tapahtua, jos on Ari K:n voittanutta. Sehän on aivan loistava! Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä tuleman pitää.

Huomasinpas tässä illan mittaan, että minullahan on ikävä muutamia bloggaajia. Pieni urakka taas lukea, mitä ihmisille kuuluu ja missä mennään.

Huomenna tosin mennään katselemaan ja kuuntelemaan muutamaakin kirjailijaa. Tai minä ainakin menen, jos se minusta on yhtään kiinni eikä linjabiili jäädy matkalle. Elämme jänniä aikoja.

4 kommenttia:

Lisbetti kirjoitti...

Ei kyllä parane valittaa, jos mies tuolla tavalla yllättää.Meillä se olisi kyllä maailman seitsemäs ihme,jos mies siivois ihan oma-aloitteisesti :)
Aristakin tykkään, mutta Markus P:stä tykkäsin vielä enemmän. Ihan vielä en lähtisi Arin voittoa julistamaan,katsotaan kisa loppuun ja annetaan kaikille mahdollisuus..

tinka kirjoitti...

Lisbetti,
kotihommat täällä oli jatkunu, kun itse olin muutaman tiiman kaupungilla :) Ihmeitähän nämä, joihin vois vaikka tottua...

Pätsikään ei oo kyllä paha, totta. Se olikin toinen suosikkini, joka tosin vähän kalpeni Arin rinnalla.
Pitää toki malttaa odottaa loputkin esitykset, mutta kuten sanottua; ihmeitä täytyy tapahtua myös sillä rintamalla.

Siru kirjoitti...

IHMEITÄ täälläkin.
Nuuska Muiskunen oli Virtaa jakamassa VIIKON!? Siivosi pienin vihjailuin ;)
Ja mikä parasta,ihan mun tyyliin!? Ilman ohjeita?
Imurin harjatkin imurioi ja monia muita pieniä testiosioita ilman vihjeitä selvitti :D (Kuten ruuanlaitto)
JEEH! Ei voi valittaa ;)
Jaa ah. Ei makeaa mahan täydeltä. Nyt arkeen. Kiskot veivät etelään ja suu muikeana muistellaan menneitä,uusia kokemuksia odotellessa ;)

Sisustusintoa ja työniloa tulevalle viikolle!

Tinka kirjoitti...

Siru,
pitkästä aikaa :)
Aattelinki, että onko se pakkanen kangistanu vai mikä.

Arki on niin lyhyt, että kyllä se vielä juhlaksi ja virraksi muuttuu.

Kiitos - nuita kahta täällä tarvitaan, jos mitä.