15.2.2007

Voitto ja Sipi (moon itte vähän sippi saunan jälkeen)

Siinä meillä päivät; toisen koitin hyvällä tahdolla ohittaa, vedoten mielessäni muuttokiireisiin, josko voisin vähentää siltä osin teeskentelyä. Aika hyvä välttely siihen asti, kunnes tulin kotiin ja löysin postin seasta kolme korttia. Auts.

Huono omatunto on se kalske ja kolke, joka kuuluu taustalla; en ole edes sähköpostilla tai tekstiviestillä kiittänyt lähettäjiä, saati muitakaan muistajia ja toivottajia. Antanette anteeksi. Mutta kun te olette muinakin päivinä mielessä, kuin sinä yhtenä ällöpinkkinä päivänä. Palaan asiaan taas, kun sille päälle satun.

Sitä paitsi eilen oli päällimmäisenä mielessä Biittiä sydämiin -hyväntekeväisyyskonsertti. Monestakin syystä olen iloinen, että paikan päälle lähdin. Tärkeä asia, mukavaa seuraa, hienoja esiintyjiä ja vielä loistavampi kokemus minulle itselle. Olin aika täpinöissäni varsinkin Costello Hautamäestä, Petra Karjalaisesta ja Kaija Pohjolasta, joita taisin kuulla ensimmäistä kertaa livenä. Paras yllätys oli kyllä viihdekuoro Cantarelli. Vanha juttu, mutta minulle ihan uusi ja upposi kyllä täysillä. En nyt levykauppaan tänään juossut sen takia (Apulannan kylläkin), mutta mielenkiinto heräsi muuten. Mieltä lämmitti erityisesti kuorolaisten eriväriset raitapaidat!

Vaikka ehdinkin ajatella, että kai sitä joskus täytyisi mennä Popedankin keikalle, niin kyllä mielessäni tuumailin, että kuoron seuraava mahdollinen konsertti on nähtävä. Pikainen KVG tuotti tulosta ja ilmoitti paikaksi kirkon maaliskuun lopussa. Auts. Mutta nythän on uusi vuosi ja olen päättänyt haalia taas tänä vuonna uusia kokemuksia vanhojen kertausten lisäksi.

Jotain muutakin taisi mielessä olla, mutta käyn taas niin kierroksilla, etten saa sitä kiinni. Piti kai vähän hihkumani, että nousin reippaasti eräät rappuset, ylitin erään kynnyksen ja tapasin eräät lapset ja kauniin kodin. Sen verran jännästi ja rohkeasti sisustetun, että ihan häkellyin enkä meinannut saada sanaa suustani. Eipä sillä, että minua liian puheliaaksi muutenkaan moittivat. Mutta hiihoo, kiva Voiton päivä kertakaikkiaan.

Lauantaina on luvassa tukkakynimö ja jos oikein reippaita ja uskaliaita ollaan, mennään käymään Ideaparkissa. Istumalihastreenaus jatkuu taas toisena ehtoona, nyt mie meen nukkumaan.

Huomenna on viikon paras päivä!

6 kommenttia:

vintti kirjoitti...

Voiton päivä oli kiva päivä :-)
Kiitos.

tinka kirjoitti...

Vintti,
niinpä. Kiitos vaan itelles.

siru kirjoitti...

Heipa hei!
Tulin toivottelemaan hauscaa viiconloppua cellariin :)

Elämä jatcuu täällä aica paljon mucavemmissa merceissä. Se taitaa tuo cevät olla rinnassa ;)

Auringonpaistetta sullecii!

tinka kirjoitti...

Siru,
hei vaan itelles ja Hyvää alkanutta viikkoa sulle :)
Vähän tässä on päässy aika taas rientämään, ettei ehi tänne edes kurkata.

Keväästä niin tiiä, mutta mukava maanantai tässä taas.

Arskanmollotusta sinneki suunnalle! :D Pitäskö tehä ne tärskyt Prahan aurinkoterassille tässä joku pv? Tai jos ei ulkomaille asti päästä, niin Jossain?

Lisbetti kirjoitti...

Aurinkoista alkuviikkoa sulle!

Tinka kirjoitti...

Lisbetti,
kiitos samoin!
Tulin tosi hyvälle mielelle taas sinun vapaapäivän merkinnästä.