7.2.2007

Tervehdys täältä kaaoksen keskeltä

Olo on väsynyt, mutta onnellinen. Vähän raihnaisuutta havaittavissa, mutta piesty olo paranemaan päin. Muuttohässäkkä periaatteessa ohi (iso kiitos mm. Vintille avusta! Ilman häntä oltaisiin varmaan edelleen kantamassa laatikoita.), mitä nyt vanha asunto odottaa siivoamistaan ja tämä uusi "lopullista" sisustus- ja järjestelyosuutta. Niitä tupareita saa kyllä odottaa...

Vaan kaikki aikanaan. Olen nauttinut tavallani näistä pakkasista ja käynyt töissä eri numeroisilla linja-autoilla. Mitä luksusta! Uusia matkaseuralaisia, uusia maisemia. Se vain, että matka piteni ehkä noin puolella, josta johtuen hereillä pysyminen perille asti tuottaa tuskaa. Töissä onneksi taas piristyy.

Toinen jännä seikka on se, että tämän alueen vedessä taitaa olla jotain, joka tekee tukan vallan pehmoiseksi. Ihan kuin olisi lorottanut puoli pullollista hoitoainetta. Muutenkin tykkään tästä alueesta ja asunnosta vallan kovasti, eikä naapureistakaan vielä ole pahaa sanaa sanottavana. Jotain olisi, mutta se on niin pientä, että antaa olla.

Tänään saatiin nettiyhteys toimimaan, mutta ei tässä passaa kovin pitkiä pätkiä istuskella. Voi vaikka vanhat tavat tulla takaisin ja jumitun tähän seuraaviksi tunneiksi. Palaan sitten taas, kunhan annan itselleni luvan (jälkeen vanhan asunnon avainten luovutuksen).

Siihen asti - paukkupakkasia!

4 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Uutta kotia on mukava laittaa ja jos vielä nettiyhteyskin toimii, niin kaikki alkaa jo olla hyvin!

vintti kirjoitti...

hah! Ja yhteyskin vielä. katosmme tätä päivää- auto jää edelleen seisomaan. Voi olla, että kohtaaminen siirtyy la-su akselille..

Mukavaa torstaita!

Sukulaissielu kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Vintti on sellainen murunen, että on aina auttamassa :D

Ihanaa torstaita Tinkalle!

tinka kirjoitti...

Susu,
sinäpä sen sanoit. Sitten kun vielä näin illoilla riittäisi virtaa joka suuntaan, niin vielä parempi..

Vintti,
kohtaamme, kunnes kohtaamme :) reitin tiiät, joten tänne vaan. Julkisillakin pääset :)

Sukulaissielu,
kiitos!
Vintti oli kyllä sellanen roudari ja monitaitonainen, että alta pois! Multa saa suosituksia, jos niitä edes tarvii :)