13.2.2007

Vauvan töppöset

On vähän kiireitä pitänyt, kun olen jatkanut laatikoiden tyhjentämistä ja samalla etsinyt yksiä tiettyjä kenkiä. Söpöt, siniset, käyttämättömät, kokoa vauvan jalka. Tiedän, että ne on minulla tuolla jossain, mutta vastaan ne eivät vaan kävele. Ärrinmurrin.

Ei niille sen kummempaa käyttöä olisi, muuta kuin ajatus käyttää niitä kuluvan viikon
Valokuvatorstaissa. Taitaa ehtiä vaihtua aihekin taas, ennen kuin etsivä löytää (enkä tietenkään muita kenkiä suvaitse kuvata, kun ei niissä ole mitään ideaa, kumpparitkin kaikki ovat jo nähneet, jos on yhtään Jahkailuja lukenut, eh).

Äiti ei säästänyt aikoinaan minun ensiaskelkenkiä ja olin siitä kamalan katkera - ainakin ala-asteella, kun "kaikilla kavereillakin oli". Oli kai muka niin hienoa naulata ne seinään roikkumaan ja esitellä ne ensiaskelkenkinä.

Vaan hätäkö tässä; voitin vuosia myöhemmin jossakin arpajaisissa lasten kengät. Päätin heti, että tulen säilyttämään ne, vaikkei niille ollut vielä silloin eikä ole nykyäänkään käyttöä. Ainakaan sitä varsinaista.

Lievästi muuten säikähdin, kun huomasin blogilistalle ilmaantuneen uuden blogin. Tunsin piston pohkeessani, koskapa treenaus ei oikein kuulu minun sanavarastoon. Eihän se sitten ollutkaan sitä, mitä pelkäsin. Lepo vaan. Ainoa, mitä voin treenata, on istumalihakset.

4 kommenttia:

siru kirjoitti...

HE Hee..
Eix lelut guites ciinnostais ;)
(Cirjain icri,älä välitä ja lue taas ciinaa ;D)

Mul olis cuva miesten cengist. Väärä mercci :(
Joscus mun tanssisandaalit oli Runnerin jättimonojen rinnalla eteisen lattialla. Se oli niin liicuttava näcy :)Ajattelin heti,et olispa gamera. Äiti ja lapsi ;D
Mun sandaalit näytti niin heiveröisiltä..
Niin ne osat vaihtuu. Jo cohta se saa hoitaa mua. Oiceesti päivittäin jo vaadin ;D Harvoin tulee lici,mut cu tulee HUUAH! Iso syli ja tunnen itseni piccu-äidix :D

Nuccuux siel uudes codis hyvin yönsä?

vintti kirjoitti...

Kannattaa treenata lihaksia tätä iltaa varten :-)

Lisbetti kirjoitti...

Huh, olispa aika kauheeta, jos olisit ihan itseltäs tietämättä alkanut treenaamaan =D
Minulta löytyy ensiaskelkengät, punaiset ja kiiltonahkaa :)

Tinka kirjoitti...

Siru,
catos catos, cuca se taas coettelee ja ciccailee :)

Täällä nukkuu muutes tosi hyvin! Makkari taitaa olla sopivan viileä vai mistä lie johtuu.
Tosin- just tuona aamuna, kun asiaa kysyit, minun piti mennä TAKAISIN peiton alle vartiksi ja herätä uudelleen. Olin aivan tööt ennen pikkutorkkuja, mutta lähti päivä uudelleen paremmin käyntiin. Siinä kohtaa kiitin liukuvaa työaikaa.

Vintti,
eikä muuten menny hukkaan se treenaus!

Lisbetti,
oijoi, onneksi olen päässy aika hyvin niistä katkeruustunteista; muuten vois leuka vähän väpättää moisista kengistäsi :)