21.7.2007

Toimeentuloa

Jos ei päivämäärä kertoisi, en muistaisi koska viimeksi täällä kävin kirjoittamassa. Ei ole tapahtunut mitään, mikä kestäisi kellarin päivänvalon tai mistä kannattaisi / voisi täällä mainita. Huomasin sen, että tulen toimeen, vaikken täällä joka päivä kävisikään, saati olisi. Toinen lukko on lukemisessa ja kommentoinnissa. Odotan syksyä, josko tämä tästä taas normalisoituisi.

Mitä sitten on tapahtunut?

  • Ostin Viivi ja Wagner palapelin. Sitä kootessa kuluu huomattavan helposti aika.
  • Olen syönyt tavallista enemmän suklaata ja jäätelöä.
  • Odotan vastinetta ja paluupostia vessapaperitehtaalta. Pyysivät toimittamaan tekemäänsä tuotetta.
  • Reklamoin valokuvausfirmalle laskusta. Jos luvataan kuvat pelkillä postimaksuilla, mitä silloin laskussa tekee yhteissumma teetetyistä kuvista ynnä postikuluista. Taidan ottaa kokemuksesta vaarin ja pysyä uskollisena asiakkaana edelleen toiselle firmalle. Tämä nyt oli vaan tällainen kokeilumielinen hairahdus, jota kadun.
  • Yksi työkaveri on huolestuttanut minut ja muut.
  • Töissä päivät menevät omalla painollaan ts. aivan liian verkkaisesti. Kun muut lomailevat, eivät meidänkään työt etene. Hommat seisoo meistä johtumattomista syistä. Kuulemma koskaan ei ole ollut näin hiljaista.
  • Ostin Markku Aron kokoelman. Kaksi ceedeetä hienoja kappaleita vuodesta -68 alkaen. Ai, että. Paras ostos pitkään aikaan.
  • Olen kärsinyt jo toistamiseen peräkkäin aivan järjettömän kivuliaista kk-kivuista! Onnea oli matkassa, että alkamispäivä ei ollut arkiaamu. Tähänkö sitä on tultu, että vanhemmiten joutuu kärsimään kahta pahemmin.
  • Olen miettinyt, josko ensi kesänä olisi aikaa mennä lomalla käymään oikeassa Lapissa. En ole Kolaria pohjoisempana käynyt, joten syytä olisi.
  • Hämeenlinnan asuntomessut taitavat jäädä sittenkin meiltä käymättä. Liian kallista lystiä mennä paikanpäälle, jos ja kun kiinnostuksen kohteena on ainoastaan kylpyhuoneratkaisut. Toki samaan hintaan näkee kaikkea muutakin, mutta silti.
Oliko se kesä tässä? Taidan alkaa odottaa jo syksyä.

2 kommenttia:

Tipi kirjoitti...

Tervetuloa käymään oikeassa Lapissa. Meiltä päin katsottuna Kolarikin on jo etelää...!
Syksy on ihanaa aikaa sitä kannattaa odottaa, pimenevät illat parasta.

Tinka kirjoitti...

Tipi,
kiitos :) Täytyy toivoa, että lomaa on sen verran, että ehtii kävästä.

Nyt meni muuten karttatähtäily sinun kohalla ihan uusiksi, jos kerta Kolari on etelää.. hmm. :) Tämähän mielenkiintosta.

Mutta en kysy tarkemmin, niin et joudu vastaamaan ;)