27.11.2007

Uskottavahan se on

Jännä, miten se auttaa, kun nukkuu kunnon (noh, enpäs liioittele, olen paremminkin = katkoitta nukkunut männä kuukausina) yöunet ja kätisee ääneen pahaa oloa pois. Heti oli tänään parempi olo ja helpompi hengittää! Se taas ei merkitse sitä, etteikö töissä olisi edelleen se sama vanha meininki. Pääasia kuitenkin, että tänään oli paremmin. Se toimii sittenkin! Suotuisat tuulet vähemmälläkin puhurilla.

Jotain ihmeellistä tässä on muutenkin ilmassa, koskapa olen häärännyt keittiön puolella enemmän, kuin tavallisesti. Viikonlopusta lähtien kotikokkauksia mennen tullen palatessa, aamut on taas pienen tauon jälkeen alkaneet kaurapuurolla ja ruokalautaselta löytyy tavallista useammin myös salaattia*. Toivoa ei ole siis vielä menetetty. Minkään suhteen. Tänään jopa tein lihapullia. Mainitsemisen arvoista se on siksi, etten edes muista, koska olen viimeksi niitä itse pyöritellyt. Hävetysnolotus. Piti kaivaa keittokirjoja naftaliinista ja pölyn peitosta ja hyvänä lisänä on taas ollut Marien Sekasoppa. Kiitos ja niiaus. Inspiksiä ja vaihtelua tässä on kaivattukin.

Sopii toivoa, että tätä reipasta jaksoa riittää vielä useammallekin päivälle. Kokkailu on taas mukavaa, kun sen tekee vapaaehtoisesti ja positiivisella asenteella. Ja onhan se hyvää vaihtelua työpäivälle; eipä ainakaan tule liiaksi mietittyä työjuttuja, kun pitää keskittyä olennaiseen.

Muutakin ilon aihetta tässä on, kun oikein mietin. Löysin nimittäin paikallisesta kaupasta (terveisiä Annalindalle!) LowePron kameralaukun. Kunnon veska on ollut haussa ja nyt se löytyi myyjän avustuksella. Useampaa mallia oli tarjolla, mutta hinta ei tällä kertaa ratkaissut, vaan se, miten hyvässä tai huonossa kunnossa kamera tulisi säilymään. Yllätys oli myös se, että vaikka pidin ostettua laukkua suht tyyriinä, nettikaupoissa se oli 10 - 30 euroa kalliimpi. Että ei paha valinta.

*Salaatti-innostus lähti siitä, kun löysin Äs-kaupasta valkosipuli--näitä, onko ne nyt krutonkeja meän kielellä, vai mitä. Ai, että! Älköön kukaan tulko sanomaan, että ne on terveydelle haitallisia. Minä sanon, että maistakaa ja nauttikaa!

10 kommenttia:

Sukulaissielu kirjoitti...

Tsemppiä tähänkin päivään. Pitää varmaan testata noita krutonkeja.

Anonyymi kirjoitti...

Hih, kiitos terveisistä! Hyvä että sopiva laukku löytyi!

-Annalinda-

Tinka kirjoitti...

Sukulaissielu,
kiitos samoin :) Loma lähenee, olo helpottuu. Vai onkohan ne tuulet vaan näin suotuisia, että veetutuskin hellittää.

Just nuita krutonkeja suosittelen, kyllä! Edellyttäen toki, että tykkää valkosipulista.

Annalinda,
juu, jostain syystä ;) tulit sinä mieleen, kun suunnan kauppaan otin.
Hyvän laukun myyjä möi. Myi.

vintti kirjoitti...

Hyvännäköisiä laukkuja tuolla valmistajalle, korvan taakse laitettava tieto.
Tänk juu kaikille tahoille.

Tinka kirjoitti...

Vintti,
juu, näköä ja kokoa löytyy, eikä hintakaan päätä huimaa, kun ostaa sopivaan hintaan.

Sukulaissielu kirjoitti...

Väliaikatieto; veronpalautukset kopsahti tilille tänään :D

CresceNet kirjoitti...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Tinka kirjoitti...

Sukulaissielu,
niin teki. Heräsin siihen kopsahdukseen :)

***

Ja ulkomaanvieraille tiedoksi, että kantsii kommentoida englanniksi tai ei sitte kommentoi ollenkaan. Thanks!

vintti kirjoitti...

Halooooooooooooooooo


Itsenäisyyttä- j a pirusti itsepäisyyttä !

Nih.

Tinka kirjoitti...

Vintti!
Haloo haloo!
Kiitos samoin!
:)