11.1.2008

Kuva kertokoon enemmän

Anteeksi kaikilta kissaihmisiltä käyttäessäni kissaa aasinsiltana. Mutta kun tänään tapahtui se, mikä olisi pitänyt tapahtua jo aikapäiviä sitten. Kiitos työkaverille ja pomolle. Nytkään ei menty asioissa ihan sinne lopulliseen maaliin saakka, mutta aloitus oli hyvä. Että voi oloa helpottaa hetkellisesti, kun saa sanoa (lähes) kaiken, mikä mieltä painaa (lievästi ilmaistuna), olkoonkin se hintana, että itkupotkuraivari oli lähellä. Nyt vaan taas niistin. Pitäisi kai mennä itsensä/tunteiden -hallintakursseille.

Ensi viikosta voi tulla taas yksi helvetti (ennusmerkkejä oli heti ilmassa), jos on tullakseen, mutta yritän nyt siitä olla välittämättä. Nyt on tehty se, mikä voitiin tehdä.

Nyt ei ahista läheskään yhtä paljon, kuin viimeksi.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Melkoisen kollin oletkin pöydälle nakannut :O
Sussa on särmää. Sen olen aina tiennyt. Varmaan saat tutaa alkuun, mutta kyllä ihmiset ajattelee hiljaa mielessään, vaikkeivat sitä tunnusta. Alku se on pienikin =)

Mä käpäsin kokoustamassa edellisessä työpaikassa ja poru multa pääsi, kun ulostauduin paikasta. Järkyttävää, että siellä oli vielä pipimpää ku keväällä.
HUUAH, on onni, etten ole siellä enää!! Lasten takia se poru tuli..

Taidanpa palkita itteetäni irlannin kaffeella, kräämin kera ;)
-siru-

vintti kirjoitti...

Hyvä sinä.

kaunis kissa- lienee ihan kolli :-)

Tinka kirjoitti...

Siru,
kolli mikä kolli - ainoa kissamalli, jonka osaan piirtää :D

Totta, pahin on varmasti vielä edessäpäin, mutta otetaan vastaan, mitä tulee ja murehditaan vasta sitten lisää.
Jos ja kun tuolla pitää kestää olla vielä monta kuukautta, niin en anna enää periksi ja pilata omaa ja toisten työrauhaa. Ei ole oikein, että yks mätö omppu saa pilata koko kopan.

Toisaalta - tuntuu vähän syylliseltä olo, mutta oman mielenterveyden kannalta --- oli vaan pakko. Piste. Ja jos siitä Joku suuttuu, niin muuttukoon mustaksi. Luulis ihmisen viisastuvan vanhetessaan...

Särmästä en ole samaa mieltä, mutta vittumainen voin olla ja olenki, kun sille päälle satun.

Onni on, että sinä pääsit Sieltä pois.

Ota toinenki kräämikahvi - oot sen ansainnu!

Vintti,
jooh - noh, olis pitäny toimia jo aikasemmin. Mutta edessä on vielä se pahin. En myönnä, että pelottaa vähän, mutta helpotus oli suurin tunne, mitä nyt ajatukset onki kiertäny taas samaa kehää tämän päivän. Kun sais napsautettua ne poikki.

***
Hienoja kuva-uutisia sulla! Onneks olkoon!! :)
Olen niin rypeny omissani taas, etten ole jaksanu ja ehtiny syventyä oikein muihin tärkeisiin.

Lisbetti kirjoitti...

Kappas vaan, täällä on nostettu kissa pöydälle! Se tekee kyllä ihan hyvää toisinaan. Ja nyt kun kolli on pöydälle nostettu, voisihan sillä samantien pyyhkiä pöydän puhtaaksi, eikös?!
Mutta sitä piti tulla sanomaan, että heitin sinua kunniamaininnalla :)

Tinka kirjoitti...

Lisbetti,
kiitos paljon kunniamaininnasta! Mukava ele tuommoinen - kävin kurkkimassa.

Mutta.. Vaikka kukista kovasti tykkäänkin ja mieluusti niitä jakaisin myös eteenpäin, niin nyt ei kykene.

Luen paljon enemmän kuin kymmentä blogia, enkä niitä millään voi laittaa minkäänlaiseen reiluun kukkapuskajonoon. Kaikki omat(kin) suosikit - sinä mukaanlukien ;) - sen olisivat ansainneet, eikä tuntuisi kivalle nostaa esille vain kymmentä.

Ajatuksena kumminkin mainio.

Haahis kirjoitti...

Kukkia sulle löytyy myös tuolta meikän blogista! Ollos hyvä :D

Tinka kirjoitti...

Haahis,
kiitos paljon. Yhtälailla oot ansainnu!

Mutta kuten Lisbetille jo tuossa naputin, niin -- liian hankala tehtävä :] Olen ilkimys, mutta kun en pysty sitä jatkamaan. Kaikki Suosikkini sen on ansainnu - ja niitä on aika monta...