1.1.2008

Raaputtamalla

Tammikuun eka, eikä tunnu missään - paitsi vyötäröllä. Yksi kokonainen vuosi taas takana, jouluiset syömingit ja uuden vuoden loput tankkaukset mielessäni päätän taas ties monennenko kerran, että nyt alkaa kuuri ja nipistys. Heti huomenna. Ettei tämä tästä enää ainakaan pahenisi. Välillä on tukalaa olla minä, mutta siltikään se ei riitä motivoimaan.

Jouluna sain taas kipinän raha-arpoihin. Isompia voittoja odotellessa päätin tänä aamuna, että jos vain rahkeet ja rahat riittävät, ostan tänä vuonna vähintään joka perjantai yhden arvan. Huonomminkin ne rahat voisi käyttää, jos niitä säästyy vaikkapa sillä, ettei ruokatunnilla käy joka päivä "ulkona syömässä". Innostusta on lisännyt se, kun pelisivulla on tullut sopivaan tahtiin aina pieniä voittoja. Eilen ostin kotimatkalla myös kaksi sana-arpaa, niistä sai uudet kolme. Pelihimoissani ollaan myös löydetty tiemme Ahvenanmaalle.

Tarkennettakoon kumminkin se, että minulla/meillä pelirahat on aika minimissä, joten mitään hätää ei pitäisi siinä mielessä tulla. Vitosella, saati 3,5 eurolla ei taida saada edes perjantaipulloa, joten suotakoon minulle tuo arpailo ja onni. Jotain hyvitystä rankoista työviikoista.

Eilen piipahdettiin pihalla katsomassa ilotulituksia. Kuulosti ja tuntui siltä, kuin tämä lähiöpahanen olisi oikea kriminaalitanner. Pitkin viikonloppua ja iltaahan niitä täälläkin päin ampuivat, joten ajattelin, että niinköhän niitä raketteja riittää enää puoleen yöhön. Näytti riittävän. Harmitti oikein, etten ottanut jahkailun jälkeen kameraa mukaan.
Yhtään ilotulituskuvaa ei ole omissa arkistoissa eikä missään. Olisi voinut testata kameraa niissäkin olosuhteissa.

Palatakseni edelliseen varsinaiseen merkintään, nyt olen pari viime päivää harkinnut, josko hommaisin keittiöön Unikkoverhot. Ainakin pari mieleistä värivaihtoehtoa niissä on, mutta voi olla, että joudun toisen värin laittamaan makuuhuoneeseen. En ole saanut vielä takavasemmalta kannatusta, mutta en sitä odottanutkaan.

Toivottavasti arpaonni suosii. Arkielämä voi muuttua kymmenestä sanasta.

4 kommenttia:

Haahis kirjoitti...

Voih, Onnensanat! Jälleen kerran aihe, josta pitää muistaa kirjoittaa.... :D
Tää on helppoa, jos multa loppuu aiheet, käyn vaan täällä sun luona verestämässä muistia! :)

Tinka kirjoitti...

Haahis,
paljastatko kohta, että oot saanu jo ne kymmenen sanaa :D

Hupaisaa, jos täältä saa virikkeitä. En ois uskonu ;D

Lisbetti kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta!
Kiloja on kertynyt minullekin ja kevääksi ne pitäisi saada mystisesti häviämään. Ajattele, jos saisikin arpavoiton, niin voisi mennä rasvaimuun eikä tarvitsisi vaivautua hankaliin dieetteihin ja liikuntaan :) No, mun arpaonni on niin huono, että paras lähteä huomenna lenkille..
Minulla oli kamera kyllä kuvausvalmiina uudenvuodenyönä, mutta ei niistä isommista paukuista kunnon kuvia tullut..

Tinka kirjoitti...

Lisbetti,
kuin myös!

Heh, mulla olis kyllä muutakin käyttöä arpavoitoille.. voisin vaikka hamstrata lisää Festivoita sun muita :)