2.12.2008

Eewertti

Aika hieno ja onnistunut keksintö näin nettiaikana on työttömyyskassani eWertti-Nettikassa. Se on toistaiseksi toiminut omalla kohdallani kuin unelma. Sieltä voi seurata omaa päivärahatilannettaan vähän joka vinkkelistä. Parasta siinä on sen nopeus, näin rahattoman kannalta. Ennen vanhaan kun postitti ansiopäivärahan jatkohakemuksen (kansankielellä työtön-työtön-lappu) maanantaina, rahat sai seuraavan viikon perjantaina.

Nyt kävi niin hassusti, että muutamalla klikkauksella eilen maanantaina rahat ovatkin tulossa tilille jo saman viikon keskiviikkona. Ei oo todellista! Mahtaakohan se olla joka kerta yhtä nopeaa toimintaa? Se jää nähtäväksi.

Ahistus heikkeni entisestään.

2 kommenttia:

Annalinda kirjoitti...

Hienoa, että ahdistus heikkenee! Toivottavasti jaksat kirjoitella usein. Mie ainakin kaipailen niitä edellisen kotonaoloaikasi päivittäisiä kirjoitelmias!

Tinka kirjoitti...

Annalinda,
kiitos tuosta. Nyt oon sen verran herkillä vesillä kumminki vielä, että voip tul itk ;)

Mutta joo, niin kaipaan iteki, ainaki välillä, mutta tietyissä tunnelmissa ei huvita mikään eikä kukaan. Blogien lukemisetki tulee vähän viiveellä. Sinuaki käyny kyllä lukemassa, vaikka ääneen kommentointi onki jääny. Ups.

Mutta kattellaan, mitä tästä nykysestä työttömyysajasta irtoaa vai irtoaako mitään (uutta).