5.12.2008

Vaihdan verkkarit farkkuhousuun

Tänään pitäisi lähteä käymään ihmisten ilmoilla ja ihan vapaaehtoisesti. Piti jo eilen, mutta koska elän nyt tätä vapaa-aamujen ja päivien rytmiä, niin mikäänhän ei ole pakko, paitsi vessassa käynnit. Niinpä sitten jahkailin ja siirsin lähtöä ja maksoin loput laskut veronpalautuksista. Tuumailin hetken ja päätin olla lähtemättä. Iski visuus. Tuntu mukavalta, kun tilin pohjille jäi vielä jotain.

Nyt on kuitenkin mentävä niinkin yksinkertaisten asioiden takia, kuin joulukorttien, askartelutarvikkeiden ja tampaxien [mies kummasti "unohtaa" tai "muistaa vasta kassalla", kun olen joskus vinkannut, että voisi tuoda samalla kaupasta.]. Paljon muutakin on pitkästä aikaa ostoslistalle tullut kirjattua ylös, mutta niitä ehtii kyllä. Taitaa aika monen asian saada täältä tai Turtolasta, joten ei tarvinne lähteä edes kaupungille. En edes muista, koska viimeksi olen keskustassa käynyt, muuten kuin ohimennen. Nyt kun sinne ei ole ollut pakko mennä, niin välttelen aika sujuvasti eikä tunnu missään. Ehkä se sosiaalinen piikki iskee taas. Tai sen on iskettävä viimeistään joulun jälkeen, jos tässä meinaa töitä saada.

Hassua, kun tässä on monta viikkoa kulkenut enimmäkseen verkka-, tuuli- ja pyjamahousuilla, niin näinä aamuina, kun pitäisi suoriutua farkkuihin, tekee tiukkaa. Ei nyt varsinaisesti mahtuvuus-vinkkelistä, vaan ihan henkisesti. Olen pohjimmiltani aika vapaan tyylin lyyli.

5 kommenttia:

natina kirjoitti...

Minäkin taidan mennä Turtolaan, heräteostoksille :)

Tinka kirjoitti...

Natina,
se on aika hyvä paikkavalinta :)

Anonyymi kirjoitti...

Ollaan me siis vapaita tyyli-lyylejä..
Mites ois ensi vkolla, ehdittäiskö turisemaan kuulumisia, olis muuta aika löysä päivä miun kalenterissa.
Johan tässä on menty taas ihan pää punaisena :-)
Ma- ti -ke ?

vintti

Tinka kirjoitti...

Vintti,
tiistai taitaa sopia tällä hetkellä parhaiten kaikin puolin. Keitänkö kahvit vai mitä olit tuumaillu? :)

Anonyymi kirjoitti...

Käytäikös kävelyllä? Ihan vaikka ikkunaostoksilla teilläpäin, ja sitten juotais kahvit?

Soitellaan, kattelen tuota aikatauluani, jos voisin vaikka tiistailta hieman nipistää työaikaa..