20.3.2009

Isto

Kun aamulla herätessä päässä soi Isto Hiltunen ja "taivas ja maa todistaa saa" - hyräilemällä jatko, niin ei kai tästä päivästä paha voi tulla. Oli tuo ainakin parempi alku, kuin eilen, kun ensimmäisenä pärähti päässä soimaan Tuonelan koivut. Jipun versiona, ei Kotiteollisuuden. Enkä kumpaakaan ole kuullut vähään aikaan. Mistä niitä lauluja tulee. En tosin Istoakaan ole kuunnellut sitten 90-luvun, mutta tänään voisi laittaa soimaan. Valinnanvaraa levyissään on, sen tunnustan ammoisilta nuoruusvuosilta, ah! Ei se mies, vaan ne laulut. Voisi siivota samalla.

Alkuviikko meni ulkoilun suhteen vähän juostessa ja vähemmän kuvatessa, koska sää oli niin synkkä ja räntää tuli välillä siinä määrin, ettei eteensä nähnyt. Ja jos näki, niin tenuerkkejä. Jos on jotenkin epäselvää, niin kertauksen vuoksi; en tykkää irtokoirista (riippuu isännästä/emännästä kyllä paljon) enkä pitkin metsiä kuseskelevista äijistä. Eihän ne mitään tee, mutta. Jättäisivät sen homman koirille tai menisivät edes johonkin syrjemmäs, eikä just siihen kävelytielle, mistä väki kulkee. Niitä nyt oli taas viikolla ihan riittämiin lähimetsässä liikkeellä. Kevät kun tulee ja ilmat lämpenee, se tietää myös noiden tenuekien ilmaantumista vakipaikoille. Ahistaa. Parkkeeraavat itsensä parhaille paikoille tissuttelemaan ja aukomaan naamaa. Eilen kuljeskelinkin sitten vähän toisaalla, niin eipä tullut kuin sauvakävelymummoja vastaan. Taidan pysytelläkin tällä puolella kevään edetessä, ellen pääse tarpeeksi aamusta liikenteeseen.

> Yritystä meinaan on, mutta kun nettiaddikti käyttää aamutuntinsa tiettyihin rutiineihin, niin siinä menee hyvää aikaa vähän eri asioihin. Sitten vielä Ruohonjuuritasolla -annos, niin kello on 9. Siitä onkin hyvä jatkaa päivää.

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Olispa ihana, jos jaksaisi aamuisin nousta yhtä varhain kuin sinä. Mutta kun ei jaksa. En ole aamuihminen ollenkaan. Pitäisi varmaan mennä ysiltä illalla nukkumaan, että heräisin seitsemän aikaan aamulla PIRTEÄNÄ... Enkä varmaan sittenkään. :D

Tinka kirjoitti...

Tiina,
on mullaki kausia, etten sängystä meinaa päästä ylös ja jatkan vaan unia niin pitkään ja monesti, ko mahollista :)

Taian olla kuitenki enemmän aamuihminen, ainaki näin vanhemmiten. Enkä mie nyt kovin aikastenkaan mee nukkumaan, 23:n molemmin puolin. Välillä tuntuu, että mitä vähemmän nukun, sitä pirteämpi. Toki tilaan vaikuttaa niin moni muuki juttu.

Vai johtuuko kaikki tästä, että nämä aikaset aamut (noin puol 7 ylös) on vapaaehtosia. Saan olla ittekseni ja herätä rauhassa. Ei oo kiire mihinkään (töihin).

Ja jos rehellinen olen, niin sanonpa vaan, että jos tässä huushollissa ei olis esim. tietokonetta, nukkuisin varmaan pitkälle aamupäivään :D ko mikäs hoppu tässä, lorviessa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva tuo sinun uusi kuvablogi:) Mullakin on muuten toi Iston levy jossain pölyttymässä... t. tipi

Tinka kirjoitti...

Tipi,
kieltämättä siinä kuvaplökissä on puolensa :) Tulee edes jotaki kuvattua ja mietittyä, vaikkei aina ihan siltä näytä, heh.

Nyt kuule pölyt pois ja Isto soimaan!