13.3.2007

Takatalvea vartoessa

Sehän pukkasi kevään melkein yhdessä yössä! Kaupungillakin oli pulut ja Pulut auringonpaisteesta sekaisin (koskapa eivät). Kyllä niiden kelpaa. Sätkyn sain kesken työnteon, kun näin/luulin pulun lentävän päin seinää, mutta se menikin suitsaitsukkelaan seinän sisälle pienestä "tuuletusaukosta". Taitaa olla uusien isopulujen ulospunnerrus tässä piakkoin. Pikkupuluja tuskin kukaan on koskaan nähnyt. Minen ainakaan. Aina ne on niitä isoja ollut ja siltikin meinaavat jalkoihin jäädä.

Kävin tänään äänestämässä. Kätevästi hoitui muiden postiasioiden lomassa. Siinä omaa vuoroani odotellessa oli aikaa miettiä (äänestysnumerohan oli jo takaraivossa), että onko siellä koskaan miehiä asiakaspalvelussa. Kotikaupungissa oli yksi, mutta hänkin oli joku isompi tekijä, kunhan tuurasi joskus vain. Kaupankassoissa on aika usein nykyään pojankoltiaisia, mutta postin tiskillä harvinaisempi näky. Mainitsen, jahka ensimmäisen näen.

Tämä ehtoo meinasi mennä aivan kesäsuunnitelmia tehdessä. Pitäisi kesälomasta päättää ja voi jukra, miten voi olla hankalaa ajottaa ne muutamat päivät! Mikäs siinä, jos on viikkotolkulla lomaa, mutta kun on tällainen reilun viikon saalis, niin sepä onkin aika tarkkaa. Varsinkaan, kun ei tiedä tarpeeksi hyvin, mitä kesällä tapahtuu ja koska ja missä. Nyt kuitenkin sain pari vaihtoehtoa räävittyä kasaan, joten hyväksyntää odotellessa.

Onneksi pääsiäinen ja oma huhtikuun loma on jo heti kohta, eihän tätä muuten jaksa. Eh... Näin se minustakin tuli viikonloppujen ja lomien odottaja, eikä töitä ole takana edes vielä puolta vuotta.

2 kommenttia:

Lisbetti kirjoitti...

Juu, kumma juttu,missä ne pulut on pienenä,kun ei koskaan näe kuin isoja puluja vaan. No, maailmassa on monta ihmeellistä asiaa :)
Ainahan niitä lomia odottaa, minullakin on pääsiäisen tienoilla kolme päivää vapaata ja sitten toukokuussa kaksi viikkoa. Loppu kesäloma kait heinäkuussa...

Tinka kirjoitti...

Lisbetti,
taitavat ne pikkupulut olla vanhempien paapottavana niin pitkään, että niistä ehtii kasvaa täyspalleroita. Tai mene ja tiedä, jossain piilossa ne kyllä elävät omaa elämää.

Loma - mikä ihana sana. Koko ajan vaan lähempänä.