19.3.2007

Tervanjuontipäivä

Mistä kummasta tähän nyt tällaisen maanantain keksi pukata! Kysyn vaan. Vielä Juuson päivänä! En meinannut päästä ollenkaan vauhtiin ja siihen kun pääsin, eipä pahemmin päätä huimannut. Niin kamalaa tervanjuontia koko hela työpäivä, etten muista ikinä olleen. Ainakaan moneen vuoteen. Harvoin tökkii näin pahasti, mutta kun se päivä osuu kohdalle, se myös tuntuu ja näkyy. Murr.

Tiedän kyllä osittain, mistä tämä hankala vire johtui; työpöydällä oli liian vähän töitä - ei saanut mistään mitenkään kiinni ja poiskaan ei voinut lähteä. Eikä tuo ilmakaan nyt niin kehuttava ole, räntää tulee taivaan täydeltä ja jos hyvin kävi, palellutin itseni tänään pysäkeillä vartoessa. Hei hulinaa, mutta eikö se ole taas minun vuoro sairastaa, kaikki muut ovat jo poteneet. Heti kerralla viikkotolkulla. Just.

Vai onkohan tämä vaaliväsymystä? Turhautumista siitä, että oma valintani ei päässyt läpi. En nyt niin kamalan vakavasti ota niitä vaalihommeleita, mutta olisin toivonut, että se uusi ehdokas olisi mennyt läpi. Nyt siellä on taas/edelleen pääosissa ne samat vanhat naamat. Muutamien kohdalla voin vaan ihmetellä, ketkä niitä on äänestänyt. Ei elämän kevät!

Keväästä puheen ollen... Kotimatkalla piipahdin taas uuteen parturiin. Niitähän täällä riittää. Varasin ajan pitemmän kaavan mukaan, josko saisi pikkuhiljaa pään auki kesätukalle. Haen niin pitkään sitä "omaa" leikkuria, että se taas löytyy. Kotikaupunkiin jäi yksi parhaista. Sen käsittelyn jälkeen ei koskaan tarvinnut kiiruhtaa kotiin suorinta tietä ja laittaa päätä vesihanan alle.

Pakko hokea loppuilta, että huomenna on paremmin, huomenna on paremmin... Ei voi olla kahta turhaa päivää peräkkäin.

5 kommenttia:

vintti kirjoitti...

Toivottavasti on jo paremmin!
Joko varasit Annalle ajan :-)

Kiusaan kunnes teet sen...

Sukulaissielu kirjoitti...

Jaksuja Tinkalle. Tuollaiset kiukkupäivät on tuttuja.

Onnea uudelle tukalle ja uudelle leikkurille.

tinka kirjoitti...

Vintti,
kaikki on, joo, paremmin :)
Lähti heti aamusta ihan eri tavalla päivä liikkeelle. Hyvä niin. En olis toista samanlaista purematta nielly.

Ups - ei ollu vieläkään Anna :]
Hipsin täkäläiseen parturiin ja tästä alkujärkytyksestä ;) huolimatta taidan mennä toisteki.

Sukulaissielu,
kiitos! Ja mitä siihen viime kertaseen tulee - kaikki ok :) nou hätä. Palaan asiaan taas Joskus.

Kiitän - uus tukka on kyllä aika hassu. Hyvällä tavalla, kait. Vähän vaatii kyllä taas totuttelemista, mutta muutosta hain - sitä myös sain. Tämän kans on nyt elettävä taas muutama viikko.

Oli kyllä niin rempseä leikkurityttö, mutta saipa jotain aikaan :D

Siru kirjoitti...

Heips Tinka!
Pitkästä aikaa..
Mulkiikii on uus tukka! Lyhyt sellainen.. Ihan kähee kampaajan jäljiltä. Saas näkee miltä näyttää, kun ite yritän asetella.
Uus näppäimistö myös. En löydä ees hymynaamojen tekonäppylöitä! Siis helpotus sulle!!

En oo ehtinyt tännekään, koska olen intensiivisesti viettänyt naistenpäivää..
Naistenpäivänä mulle ilmoitettiin,ettei mua onnitella mistään yhdestä päivästä. Mutta kaikkina muina päivinä saan tuntea olevani nainen!?
Näin on ollut ja olkoon oleva vielä pitkään. Sielu onnesta sykkyrälläään huokailen..

Kevät on rinnassa ja puukko selässä. Et tietäis hyvää kiropraktikkoa? Sellainen on tiedossa, mutta aika vasta ens kuun lopulle. Vaikee odottaa niin kauan, kun ei saa henkee vedettyä koko keuhkojen täydeltä.

*vilkuti vilkuti*

Tinka kirjoitti...

Moi Siru!
Älä ihmettele, jos en sinua tunnista, kun tuomosta oot menny tekemään :) Hienoo. Heräs kyllä mielenkiinto ja muistin taas, että jokohan se karanteeni olis ohi? Hmmm..

Kirot on ihan outo laji; anteeksi, en voi auttaa. Tuo kuulostaa kyllä siltä, sillon kun mulla oli se hässäkkä keuhkoissa.
Toivottavasti olo jo helpottaa.

Lepposta viikendiä!